Je eigen ZLTO jongerencoach

Je zit vol plannen en ambities om het bedrijf verder te brengen. Daar kun je wel wat steun van buiten bij gebruiken. Je wilt sparren, weerklank, weten of je op het juiste spoor zit.

zlto---ads-actie-jong-zlto-051350

Jong ZLTO heeft diverse jongerencoaches die dat klankbord voor je kunnen zijn. Allemaal objectief en terzake kundig. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten uit ervaring waar jij in je dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Een ZLTO jongerencoach maakt de zaken helder en tastbaar, helpt je grenzen te verleggen, je eigen stijl te ontwikkelen en de juiste beslissingen te nemen. Hij of zij ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling en kan je ook helpen bij het opstellen van een bedrijfsplan.

Individuele coaching en intervisie

Voor ondersteuning door een ZLTO jongerencoach hanteren we een speciaal jongerentarief. Om te beginnen kies je je eigen coach en doe je een scan. We bekijken wat voor type mens je bent en waar jij met name ondersteuning nodig hebt. Zo krijg je heel gericht kennis, technieken en suggesties aangereikt. Je kunt met al je vragen, ideeën en twijfels bij jouw ZLTO jongerencoach terecht. Over een uitbreiding, personeelszaken en verschillen van inzicht met je ouders of andere vennoten. Maar ook over puur persoonlijke overwegingen, zoals 'Hoe ga ik om met de druk van een eigen bedrijf?' en 'Wil ik de boel eigenlijk wel overnemen?'. Natuurlijk daagt een goede coach je ook uit en krijg je soms een spiegel voorgehouden, uiteraard in alle veiligheid en vertrouwen.

Wie wordt jouw jongerencoach?

Klik hieronder op de button en vertel kort wat voor bedrijf je hebt en waar jíj aan wilt werken. Dan zoeken we samen een ZLTO jongerencoach die bij jouw sector en persoon past.

Waar wil jij aan werken?

Leren van elkaar

Daarnaast kun je meedoen aan een studiegroep met andere jonge ondernemers, waarin telkens een persoonlijk vraagstuk of een business case van één van de deelnemers centraal staat. Zo leer je van elkaar en blijf je groeien als mens, ondernemer en werkgever.