Jong ZLTO College

Onze sector heeft jongeren zoals jij nodig, die uit liefde voor het vak kiezen voor een toekomst in de land- en tuinbouw.

onderwijsinstellingenkopie

De praktijk in jóuw klas

Om je goed voor te bereiden op je beroep, moet het onderwijs dat je krijgt zoveel mogelijk zijn afgestemd op de praktijk van vandaag. Om dat waar te maken, werkt Jong ZLTO onder andere nauw samen met Edudelta College, HAS, Helicon, Prinsentuin College en ROC de Leygraaf. Jong ZLTO College staat voor specialisten uit de praktijk, die door hun werk bij ZLTO voorop lopen in hun vakgebied. Zij verzorgen praktijkgerichte gastlessen, presentaties, excursies en workshops. Zo zorgen we samen met je opleiding dat jij straks écht klaar bent voor wat je allemaal tegenkomt als ondernemer of medewerker in de land- en tuinbouw. 

Stages, praktijkopdrachten en bijeenkomsten

 

Jong ZLTO College begeleidt ook praktijk- en afstudeeropdrachten voor studenten, van VMBO tot en met HAS. En uiteraard kun je voor je stage terecht bij ZLTO en haar leden. Bekijk hier de voorbeelden van stage- en praktijkopdrachten. Veel lokale ZLTO-afdelingen verzorgen speciale bijeenkomsten voor jonge boeren en tuinders. Ook daar ben je van harte welkom als toekomstige collega.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Traineeship bij ZLTO

Ben je net afgestudeerd en wil je in de praktijk verkennen waar je kansen, voorkeuren en kwaliteiten liggen? Dan is een traineeship bij ZLTO misschien iets voor jou. Je kunt binnen onze vereniging op verschillende vakgebieden fulltime je ervaring en kennis verrijken. We begeleiden je zowel vakinhoudelijk als in je persoonlijke ontwikkeling. Ons traineeprogramma geeft je de kans om jezelf een jaar lang te ontwikkelen binnen ZLTO. De werving en selectie start in januari/februari. Heb je interesse? Houd onze vacatures dan goed in de gaten.

Jong ZLTO College