Ledenvoordeel voor ZLTO

LTO Ledenvoordeel is de landelijke inkooporganisatie van de drie regionale Land- en Tuinbouw Organisaties (ZLTO, LTO Noord en LLTB). Als verbindende schakel tussen leveranciers en agrariërs zetten wij ons met grote betrokkenheid in voor jou als lid van ZLTO.

Header website_0000s_0003_Header paardenhouderij 1

De kracht van het collectief

Als lid van het grootste agrarische collectief mag je meer verwachten. Met ruim 30.000 aangesloten boeren en tuinders heeft LTO een zeer sterk uitgangspunt om extra voordeel voor haar leden te realiseren. We onderhandelen al bijna 20 jaar namens het collectief voor een passend agrarisch aanbod, zonder gebruik te maken van contributiegelden. Inmiddels zijn er ruim 50 ledenvoordelen waar je als LTO-lid gebruik van kunt maken. En dat motiveert ons elke dag weer om het aanbod te optimaliseren en uit te breiden. We vergelijken voor elk product of dienst verschillende leveranciers zorgvuldig op concurrerende prijzen, maar ook op de beste leveringscondities en service. In het aanbod gaan we uit van verschillende thema’s die een belangrijke rol spelen voor agrarische ondernemers. Samen komen we verder.


  • Slimme bedrijfsvoering

Zo hebben we goede deals voor je geregeld op het gebied van materieel en transport: brandstof, het huren van machines en korting op kentekenplaten. Ook hebben we een mooi aanbod van diensten geselecteerd voor bijvoorbeeld afvalinzameling, e-learning spuitlicentie, koffie of telecom. En met producten zoals Asbestsanering, Spuitlicentie, MoveRTK (GPS-correctiesignaal) en BioScope (gewasmonitoring) willen we je helpen om je bedrijfsvoering makkelijker te maken.

  • Duurzame energie

LTO Ledenvoordeel wil ondernemers ondersteunen bij hun activiteiten en investeringen voor een duurzame toekomst. Je kunt bijvoorbeeld verschillende vormen van energie bij ons afnemen. Zoals CO₂ gecompenseerd gas of 100% boerenstroom, geproduceerd door collega boeren en tuinders. Daarnaast helpen we ondernemers, die zelf energie willen opwekken met advies en goede leveranciers voor o.a. zonnepanelen en zonnecollectoren. Op het platform Energie van Boeren krijgen agrarisch ondernemers, die stroom opwekken de beste prijs voor hun GvO’s of CvO’s.

  • Veiligheid en zekerheid

We helpen je ook om je bedrijf minder kwetsbaar te maken door goede verzekeringen en producten voor veiligheid zoals camerabewaking of een AED. In onze webshop kunt u allerhande items direct met korting bestellen zoals modderborden, persoonlijke beschermingsmiddelen of Dunlop veiligheidslaarzen. LTO Arbeidskracht ontzorgt agrarische werkgevers op het gebied van zorgverzekering, payrolling, opleiding en werving & selectie.

We helpen je graag met een onafhankelijk advies

Je kunt bij onze helpdesk terecht met allerhande vragen over producten en diensten, maar ook voor bijvoorbeeld voordeelberekeningen of offertevergelijkingen. We hebben een deskundig team, dat jou graag actief verder helpt om te kijken wat in jouw situatie de beste deal is. Met onze kennis en ervaring in de agrarische sector kun je vertrouwen op onafhankelijk advies en ondersteuning.

Bel ons op 088 – 888 67 77 of stuur een mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je dan aan voor de Ledenvoordeel nieuwsbrief.