Hulp bij het ondernemen

Ondernemen is een avontuur. Elke dag werken aan je rendement, liefst duurzaam en in goede relatie met je omgeving. En steeds weer bijsturen op ontwikkelingen in de markt, met uitbreiding, nieuwe concepten of afzetkanalen.

zlto---marktteams---opticow---jeroen-en-emiel-nabuurs---adviseur-rik-vlemminx-064324

In alles kun je terugvallen op ZLTO, je eigen ondernemersvereniging. Naast onze jongerencoaches en bedrijfsadviseurs hebben we specialisten in huis op alle aspecten van de bedrijfsvoering en je ontwikkeling als vakman en ondernemer:

Bovendien biedt ons netwerk je toegang tot andere spelers en sectoren. Handig als je op zoek bent naar nieuwe zakenpartners of verdienmodellen.

Vast klankbord

Behoefte aan een vast klankbord? Kies dan één van onze jongerencoaches voor individuele coaching en intervisie. Met je eigen coach werk je aan bedrijfsoptimalisatie en bespreek je moeilijke beslissingen. Hij of zij kan je ook helpen bij het opstellen of aanscherpen van je businessplan. Een andere optie is ons buddyprogramma, waarbij je gekoppeld wordt aan een meer ervaren lid als sparringpartner.

Leren van elkaar

Als je het prettig vindt om ervaringen te delen met andere jonge ondernemers kun je intekenen op één van onze jongerenstudie- en ondernemersgroepen of meedoen aan een cursus of werkbijeenkomst. Heb je een innovatief businessidee? Als participant in Ondernemerslift+ bieden we je coaching, een expertpanel en mogelijk zelfs een lening op gunstige voorwaarden. Heb je bestuurlijke ambities? Bekijk de mogelijkheden van het LTO talentenprogramma

Hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Onze jongerencoaches denken graag mee wat de juiste stappen zijn voor jouw bedrijf. Maar je kunt je ook inschrijven voor een ondernemersgroep voor jouw sector of de volgende Food Up! Academie, waarin je samen met andere vernieuwers op reis gaat door ons veranderende voedsellandschap.
Neem contact op met onze jongerenwerker voor jouw regio.

 

Waar kunnen we jou mee helpen?