Advies

ZLTO Advies adviseert agrarisch ondernemers op tal van onderdelen. Van coaching en allerlei zaken op het gebied van bedrijfsontwikkeling en ruimtelijke ordening tot vastgoed. Als ZLTO Advies zijn we er voor ondernemers om hen te begeleiden in de te maken keuzes voor de toekomst.

ZLTO advies header webpagina

Wij bieden adviesdienstverlening die strategisch relevant is voor de ondernemer en zijn onderneming. Wij onderscheiden ons op de volgende expertise gebieden die wij in samenspel aanbieden aan onze klanten, gebaseerd op hun individuele behoefte:

 • Vastgoed (makelaardij, taxatie, onteigening). Je kunt hiervoor terecht op de website: zltovastgoed.nl
 • Omgevingsadvies (Ruimtelijke Ordening, Milieu, Bouw)
 • Ondernemerscoaching en bedrijfsadvies (Bedrijfsontwikkeling, - groei, - overname, -beëindiging)

Jouw wens staat voorop

De wens van de ondernemer staat bij ons voorop. Wij zijn pas tevreden wanneer jij je gehoord en geholpen voelt met jouw vraagstuk en dat met trots en een glimlach doorvertelt aan anderen.

Onze adviseurs spreken de taal van de boer en tuinder en hebben ruimschoots kennis en ervaring in deze materie.  Jouw adviseur van ZLTO Advies is een ondernemende en klantgerichte adviseur die wordt gedreven door het belang van boer en tuinder voorop te stellen in zijn doen en laten en het speelveld rondom de ondernemer overziet. Wij doen dat vanuit onze eigen onderscheidende expertise en daar waar wij die niet hebben, zijn wij de sleutelfiguur die andere experts en kennis kan invliegen waar nodig. Daartoe gebruiken wij de brede kennis, ervaring én netwerk van ZLTO en onze samenwerkingspartners. Dit maakt dat zij uitstekend geschikt zijn als jouw adviseur die je helpt bij toekomstbepalende en richtinggevende keuzes.  

 • Arjan van Heerebeek 1

  'Grond terug' bij onteigening

 • zlto---kerst-2015---van-den-broek---wanroij-108609

  Bedrijfsopvolgingsregeling staat ter discussie: gevolgen voor boerenbedrijf

 • 2021-09-13 16_26_46-Krachtenbundeling aan de Kleine Aa voor een aangepast watersysteem en landbouw -

  Vooral in het zuiden hogere pachtprijzen