Varkens

Afrikaanse varkenspest

Door de Belgische overheid is bekend gemaakt dat Afrikaanse varkenspest is vastgesteld in Zuid-België. Bij 708 zwijnen is de Afrikaanse Varkenspest vastgesteld.

Lees verder

Zonnepanelen_slider

Zonne-energie op agrarisch dak

Agrarische ondernemers kloppen regelmatig aan bij ZLTO voor onafhankelijk advies over het plaatsen van zonnepanelen op het dak en daar helpen wij je graag mee verder. 

Lees hier wat ZLTO voor jou kan betekenen

 

Over ZLTO

Wij zijn een vereniging van 14.500 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.
We opereren al meer dan 130 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. We organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

Meer over ZLTO
sluit

Jouw erf, jouw thema

ZLTO producten en diensten

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda
waaromlidworden

Waarom lid worden?

Als ZLTO-lid profiteer je altijd van onze basisdienstverlening: informatie en belangenbehartiging, dicht bij huis in de afdeling en ook thuis in jouw sector.

Ik word lid!

Naamloos-1

LTO ledenvoordeel

Speciaal voor alle leden van ZLTO is er de voordelenwinkel. Via LTO Ledenvoordeel krijg je voordeel op uiteenlopende producten en diensten die passen bij het agrarisch bedrijf. Het voordeel vertaalt zich in een scherpe prijs, betere voorwaarden en goede service.

Wat is mijn LTO ledenvoordeel

Blogs

Meer blogs