Afrikaanse varkenspest slider

Afrikaanse varkenspest

Op 13 september 2018 is door de Belgische overheid bekend gemaakt dat bij enkele wilde zwijnen Afrikaanse varkenspest is vastgesteld. Het gaat om drie dode dieren en een jong verzwakt dier.

Lees meer
Zeelandbrug

175 jaar georganiseerde Zeeuwse landbouw

2018 is het kroonjaar voor de georganiseerde landbouw in Zeeland. In 1843 is de Zeeuwse Landbouw maatschappij (ZLM) opgericht, één van de eerste organisaties op dit gebied in Nederland.

Lees verder
HeaderSliderDroogte

Droogte in Nederland

In heel Nederland is het al gedurende een zeer lange tijd extreem droog. Helaas blijft dit niet zonder gevolgen voor de agrarische bedrijven en dus onze leden.

Lees verder
LTOacademie

LTO Academie

Om als bestuurder waardevol te zijn en blijven is het belangrijk dat je jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelt. De LTO Academie is er voor alle bestuurders van LTO Noord, ZLTO, LLTB en LTO Nederland.

Naar website

 

Over ZLTO

Wij zijn een vereniging van 14.500 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.
We opereren al meer dan 130 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. We organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

Meer over ZLTO
sluit

Jouw erf, jouw thema

ZLTO producten en diensten

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda
waaromlidworden

Waarom lid worden?

Ik word lid!
Naamloos-1

LTO ledenvoordeel

Wat is mijn LTO ledenvoordeel

Blogs

Meer blogs