Slider eieren

Fipronil in eieren

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt consumenten om eieren met bepaalde codes niet te eten in verband met de schadelijke stof fipronil die in de eieren is gevonden.

Lees het laatste nieuws
Slider innoveren

Vraag een innovatievoucher aan

Tot en met 31 oktober kun je nog een ZLTO Innovatievoucher ter waarde van € 1.000,- aanvragen. Hiermee stimuleert ZLTO agrarische ondernemingen zich duurzaam te vernieuwen.

Hoe vraag ik een innovatievoucher aan?
Header Talentenprogrammakopie

LTO Academie zoekt Bestuurlijke Talenten!

Ben je lid van LTO Noord, ZLTO, LLTB of AJK en heb je interesse in een bestuurlijke carrière? Meld je dan voor 31 augustus aan voor het Talentenprogramma van de LTO Academie!

Lees verder
Uiendag

Uiendag, 24 augustus

Het Uien Innovatie en Kenniscentrum (UIKC) organiseert volgend jaar op 24 augustus 2017 de Landelijke Uiendag op het terrein van DLV Plant Rusthoeve.

Lees verder

 

Over ZLTO

Wij zijn een vereniging van 15.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.
We opereren al meer dan 130 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. We organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

Meer over ZLTO
sluit

Jouw erf, jouw thema

ZLTO producten en diensten

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda
waaromlidworden

Waarom lid worden?

Ik word lid!
Naamloos-1

LTO ledenvoordeel

Wat is mijn LTO ledenvoordeel

Blogs

Meer blogs