banner rundveehouderij

Hittemaatregelen voor vee

De komende dagen stijgt het kwik in Nederland boven 30 graden. Hoge temperatuur in combinatie met hoge luchtvochtigheid zorgt voor hittestress bij dieren. ZLTO helpt een handje en zet de top-3 hittemaatregelen per veesector op een rijtje.

Bekijk hier de tips
Header - Stuw

Subsidie voor waterbesparende maatregelen

Dankzij een stimuleringsbijdrage in het project ‘Wel goed water geven’ is het nu extra aantrekkelijk om werk te maken van water. Voor de verschillende maatregelen is er een financiële bijdrage beschikbaar. 

Bekijk de maatregelen
Nieuwe stalsystemen

Tussenuitspraak rechter in bodemprocedure

De rechter zet vraagtekens bij het generieke veehouderijbeleid van de provincie Noord-Brabant. ZLTO leest dat de rechter goed naar de bezwaren van de Brabantse veehouders heeft geluisterd.

Lees er alles over

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda
waaromlidworden

Waarom lid worden?

Als ZLTO-lid profiteer je altijd van onze basisdienstverlening: informatie en belangenbehartiging, dicht bij huis in de afdeling en ook thuis in jouw sector.

Ik word lid!

Naamloos-1

LTO ledenvoordeel

Speciaal voor alle leden van ZLTO is er de voordelenwinkel. Via LTO Ledenvoordeel krijg je voordeel op uiteenlopende producten en diensten die passen bij het agrarisch bedrijf. Het voordeel vertaalt zich in een scherpe prijs, betere voorwaarden en goede service.

Wat is mijn LTO ledenvoordeel

Blogs en vlogs

Meer blogs