zlto---jaarverslag-7---omgevingsvergunningen---smets---paul-balemans-083569-1

Hulp bij je toekomstkeuze

Je houdt van het boerenleven en speelt met de gedachte om het bedrijf over te nemen. Maar je bent nog niet helemaal zeker van je zaak.

Ben je wel een ondernemer? En ben je er al klaar voor? Praat er eens over met een jongerencoach van ZLTO. Hij of zij kent je twijfels, want je bent echt de enige niet. We helpen je helder te krijgen waar je staat en de keuzes te maken die passen bij jouw ambities en persoonlijkheid.

Heb jij het in je?

Om te slagen als boer of tuinder is het belangrijk om te weten wat voor type ondernemer je bent. Dan weet je waar je valkuilen liggen, aan welke kwaliteiten je nog moet schaven en wat je eventueel aanvullend in huis moet halen. Waar jouw sterke en mindere punten liggen brengen we in kaart met ‘De aard van het beestje’, een scan op basis van twaalf eenvoudige vragen. Een ondernemer is zelfstandig! Dus: jij - jouw aard als ondernemer - bepaalt wat je op je werkzame pad tegenkomt. Daarbij bepaal je zelf wat je wilt en dat leidt uiteindelijk ook tot de ontwikkeling van je bedrijf, zoals jij dat wilt hebben.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN