ZLTO - Zeeland - nov 2017 - Veronique Verdurmen (2)

Veronique Verdurmen-Serrarens

Bedrijfsadviseur Plant | ArvalisZBG
06 295 202 43

Interview in Nieuwe Oogst (1 augustus 2020)

Wat ik voor je kan betekenen als ondernemerscoach
Als coach help ik je door je persoonlijke en zakelijke wensen en uitdagingen te combineren. Ik ga met je in gesprek en door vragen te stellen en goed te luisteren ga ik na wat je bezig houdt. Samen ontdekken we waar je echte wens ligt, brengen we je sterke punten en mogelijkheden in beeld. Op deze manier kom je in je kracht te staan en zijn hobbels makkelijker te nemen.

Als ondernemerscoaches hebben we hiervoor hulpmiddelen zoals de ondernemersanalyse. Deze analyse brengt jouw persoonskenmerken in beeld. Hierdoor kun je erachter komen waar jouw kracht ligt maar bijvoorbeeld ook hoe je reageert op anderen in bv. een samenwerking. Ondernemerscoaches zijn een sparringpartner in iedere fase van het ondernemerschap.

Wanneer ga je aan de slag met een coach?

Tijdens je ondernemerschap doorloop je verschillende fases. Jonge ondernemers werken vaak eerst een periode samen en nemen vervolgens het bedrijf over. Na deze periode volgt vaak een fase van bedrijfsontwikkeling. Het bedrijf groeit en komt verder tot bloei. Vervolgens volgt een fase van stabilisatie waarna afbouw en/of de volgende overname aan de orde is. Je maakt hiervoor stappen, groot en klein. Soms is het lastig om de volgende stap te ontdekken, deze te zetten. Je loopt tegen hobbels aan. Hobbels aan de zakelijk kant: Financieel, regelgeving etc. Hobbels kun je ook persoonlijk tegenkomen. Zoals een samenwerking die niet zo lekker loopt; je vindt het lastig om keuzes te maken, of je weet niet waar je moet beginnen. 

Sta je ervoor open om met een ondernemerscoach aan de slag te gaan, neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Je kunt hieronder meer informatie vinden over mijn werkzaamheden bij ZLTO

 

Bedrijfsontwikkeling in Coronatijd:

Diensten: 

Artikelen:

Website: