Lid worden!
banner toekomst van je bedrijf

toekomst-01

Toekomst van je bedrijf

Een goed ondernemer maakt plannen en stippelt een toekomst uit. Vaak samen met het hele gezin, omdat land- en tuinbouwbedrijven vaak nog familiebedrijven zijn. Samen bouwen aan een gezonde toekomst, met de hoop het bedrijf te kunnen doorgeven aan de volgende generatie. Voor goed ondernemerschap is heel wat nodig. ZLTO helpt bij het helder krijgen van kwaliteiten en ambities passend bij iemands persoonlijkheid.

Toekomstboeren

Boeren en tuinders zetten zich elke dag met hart en ziel in om voor hun omgeving belangrijke producten te leveren. Steeds meer kritische geluiden over voedselveiligheid, dierwelzijn of milieubelasting vragen om op een andere manier naar de toekomst te kijken. Tijd om ideeën over vernieuwend boeren op te doen en te delen met andere agrarische ondernemers. En tijd om te bepalen welke richting het bedrijf opgaat, welke ontwikkelingen nodig zijn om goed te blijven zorgen voor het welzijn van dier, mens, milieu, grond en gewassen. ZLTO adviseert boeren en tuinders bij het maken van dergelijke omslagen en helpt bij het concretiseren van ideeën.

Jong ZTLO

Jonge boeren kunnen een beroep doen op Jong ZLTO en samen met een coach sparren over het nemen van ingrijpende beslissingen. Ook kunnen ze hulp krijgen bij het opstellen van een bedrijfsplan, financiële, fiscale en juridische begeleiding krijgen en kennis opdoen over milieu- en bouwvergunningen, ruimtelijke procedures, marketing en communicatie en duurzame bedrijfsvoering.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Producten en diensten

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Documenten

Projecten

Onze leden vertellen

Documenten

Blogs

Meer blogs

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Innoveren