Maak je toekomst bestendig met Jong ZLTO

Onder de noemer Jong ZLTO bieden we een unieke bundeling van diensten en activiteiten voor jongeren. Verzorgd door speciale jongerencoaches en bedrijfsadviseurs met wie je vrijuit kunt sparren en je twijfels en overwegingen kunt delen.

zlto---ads-actie-jong-zlto-051344

We ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een toekomstbestendig bedrijf. Naast de kennis en vaardigheden die je nodig hebt, reiken we steeds nieuwe inzichten en inspiratie aan. Op alle fronten: bedrijfseconomisch en fiscaal-juridisch, maar ook als het gaat om vastgoed, waardebepaling en de communicatie en samenwerking met je familie.

Maak werk van je toekomst met Jong ZLTO

Jong ZLTO helpt je verder in elke fase die je als (aankomend) ondernemer doorloopt, van je opleiding en je toekomstkeuze tot de bedrijfsopvolging en het ondernemerschap:

 • Opleiding

  Met Jong ZLTO College brengen we de praktijk in het ondernemerschapsonderwijs. We werken nauw samen met Edudelta College, Prinsentuin College, Helicon en HAS Hogeschool. Lees meer over het Jong ZLTO college.
 • Toekomstkeuze

  Boeren is een prachtig vak, als je er heel bewust en 100% voor gaat. Je moet verstand van zaken hebben én uit het goede hout gesneden zijn. ZLTO begeleidt je bij het maken van de voor jou juiste keuze. Lees meer over hulp bij je toekomstkeuze
 • Bedrijfsovername

  Een belangrijke stap, waarbij we je op alle fronten ondersteunen: bedrijfseconomisch en fiscaal-juridisch, maar ook als het gaat om vastgoed, waardebepaling en de communicatie en samenwerking met je familie. Dat kan aan de keukentafel, in groepen of samen met je ouders. Lees meer over hulp bij bedrijfsovername.
 • Ondernemerschap

  Als ondernemer ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en manieren om je grenzen te verleggen. Met ZLTO sta je daar niet alleen voor. Wij bieden je advies en begeleiding op alle facetten van je bedrijfsvoering én bij je persoonlijke ontwikkeling. Lees meer over hulp bij ondernemen.

Wil je weten wat Jong ZLTO voor jou kan betekenen of wil je in jouw afdeling iets voor en met jongeren organiseren? Neem contact op met onze jongerenwerkers in jouw regio.

 

Wat is jouw vraag aan Jong ZLTO?

Bestuurlijke ambities?

Ben je lid van LTO Noord, ZLTO, LLTB of AJK en heb je interesse in een bestuurlijke carrière?

Ben je beginnend bestuurder en wil je je verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor het Talentenprogramma van de LTO Academie!

Doe mee met het LTO Talentenprogramma

ZLTO bedrijfsovername Folder_JongZLTO

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

AkkerbouwOnderwijsJong ZLTO