BodemUP wedstrijd: Aan de slag met jouw bodem!

De bodem is de basis van het boerenbedrijf en krijgt ook in de politiek steeds meer aandacht. In het ZLTO-gebied zijn honderden agrarische ondernemers aan de slag gegaan met maatregelen vanuit het project BodemUP om hun percelen te verbeteren, de ideeën hoe we nog verder kunnen verbeteren zijn talrijk. Doe voor 17 oktober een inzending met jouw idee en laat zien hoe jij beter bodembeheer in de praktijk brengt. Je maakt kans op diverse gave prijzen!


Verstuur jouw idee om de bodem te verbeteren in een creatief jasje uiterlijk 17 oktober via onderstaand invulformulier. We beoordelen de inzending op creativiteit van de boodschap, inventiviteit van de aanpak en de mate waarin jij jouw netwerk en collega's hebt betrokken bij de uitvoering. Denk voor jouw inzending aan een filmpje, gedicht, foto of brief en inspireer ons met jouw allerbeste idee over hoe we de Brabantse bodems verder kunnen verbeteren! 

Wat kun je winnen?

De allerbeste inzending wint prijzen t.w.v. ongeveer 4.500 euro. Voor de nummers 2 en 3 hebben we respectievelijk prijzen t.w.v. ongeveer 2.500 euro en 1.500 euro klaarstaan. Ook krijgen de beste twintig inzendingen een BodemUP toolbox t.w.v. ongeveer 500 euro 

Daarnaast krijgen de beste inzendingen een bezoekje van het filmteam van ZLTO en we maken een inspirerend filmpje over jouw bedrijf en jouw bodem. 

Wanneer is de prijsuitreiking?

De prijsuitreiking is tijdens het BodemUP veldsymposium op 3 november. De juryleden maken we later bekend. 

Inschrijven

Voorwaarden

  • Je bent agrarisch ondernemer of loonwerker in Noord-Brabant en je bewerkt of beheert agrarische grond. 
  • Je stemt ermee in dat wij jouw inzending gebruiken voor communicatie doeleinden van ZLTO of ons publieksplatform Dichterbij de Boerderij. 

Bekijk alle voorwaarden via deze link.