BodemUP veldsymposium

Op 3 november 2022 organiseert ZLTO het BodemUP veldsymposium. Tijdens een interactieve middag staat de verbinding tussen boeren, beleid en ketenpartners centraal. Samen gaan we in gesprek over de behaalde resultaten rondom het verbeteren van de bodem en hoe we daar de in de toekomst onze voordelen mee kunnen doen. Er vindt een paneldiscussie plaats. Ook bekijken we samen een velddemo. BodemUP-deelnemers worden van harte uitgenodigd om hun ervaringen te delen tijdens het veldsymposium. 

Geknipt logo

De oogst van drie jaar BodemUP staat centraal en bespreken we graag met boeren, de keten, beleidsmakers en wetenschappers. Kom naar het veldsymposium en vertel jouw verhaal! 

Voorlopig programma 

12.00-12.30

Inlooplunch met informatiekraampjes

12.30-12.50

Opening

12.50-13.00

In gesprek met Meri Loefen DAW

13.00-14.00

Interactieve paneldiscussie

14.00-15.00

Prijsuitreiking

15.00-16.30

Bezoek veld- en oogstdemo

16.30-17.00

Netwerkborrel

Prijsuitreiking

Tijdens dit event is ook de prijsuitreiking van de BodemUP-maatregelenwedstrijd. De twintig beste inzendingen krijgen een BodemUP-toolbox en de drie prijswinnaars ontvangen in aanvulling op de toolbox mooie prijzen om nog beter met hun bodem aan de slag te kunnen.  Lees hieronder meer!

BodemUP wedstrijd: Aan de slag met  jouw bodem!  

Vertel ons hoe jij op jouw bedrijf met bodembeheer aan de slag bent gegaan en maak kans op prijzen t.w.v. €5000! 

Met jouw inzending laat je zien hoe jij beter bodembeheer in de praktijk brengt. Je maakt ook nog eens kans op diverse prijzen. De 20 beste inzendingen winnen een BodemUP toolbox ter waarde van ongeveer 500 euro en de nummers 1, 2 en 3 mogen aanvullende prijzen verwachten. 

Wat moet je doen?

Verstuur jouw idee om de bodem te verbeteren in een creatief jasje. We beoordelen de inzending op creativiteit van de boodschap, inventiviteit van de aanpak en de mate waarin jij jouw netwerk en collega's hebt betrokken bij de uitvoering. Denk voor jouw inzending aan een filmpje, gedicht, foto of brief en inspireer ons met jouw allerbeste idee over hoe we de Brabantse bodems verder kunnen verbeteren! 

BodemUP wedstrijd: info en inschrijven

logo gezamenlijk pr bw zlto