Fotoboeken

Bekijk hier de fotoboeken van ZLTO Land van Cuijk Noord.

ALV 2022
Maandag 28 maart hield ZLTO Land van Cuijk haar eerste jaarvergadering. Door corona pas twee jaar na de fusie.  Na Bekijk hier de foto's.  

125 jaar NCB/ZLTO
Vrijdag 10 september 2021 vierde ZLTO Land van Cuijk het 125 jarig bestaan met een minisymposium, barbecue en borrel in de boomgaard bij Kalverhouderij Derks in Sambeek. Bekijk hier de foto's.

Ledenavond Wanroij 29-6-2021
LTO voorzitter Sjaak van der Tak, ZLTO voorzitter Wim Bens en Herman Litjens, ZLTO specialist RO en omgeving gaven toelichting op het Versnellingsprogramma stikstofreductie; op weg naar een duurzaam evenwicht. Bekijk hier de foto's.

Afscheid ZLTO afdelingen en oprichtingsvergadering ZLTO Land van Cuijk
Dinsdag 3 maart stemden de afdelingen Boxmeer, Land van Cuijk Noord en Sint Anthonis voor een fusie tot ZLTO Land van Cuijk. Bekijk hier de foto's van ALV Land van Cuijk Noord, Boxmeer en de oprichtingsvergadering.

Brunch 2020 Bens BoerderEI
Zondag 12 januari was ZLTO Land van Cuijk Noord te gast bij Hugo en Rianne Bens van Bens BoerderEI. Bekijk hier de foto's.  

Pluk & Oogstfeest 2019
Zondag 13 oktober vierden 7.000 bezoekers het begin van de herfst in Mill. ZLTO Land van Cuijk Noord en Land van Cuijk Boert Bewust lieten het boeren van nu zien op de Boerenweide. Bekijk hier de foto's.

Oogstdankviering
Zondag 8 september organiseerde ZLTO Land van Cuijk Noord de Oogstdankviering 'Hart onder de riem' op het festival Wilbertoord Pakt Uut. Bekijk hier de foto's.

Vierdaagse 2019
Vrijwilligers van ZLTO Land van Cuijk Noord deelden ook dit jaar weer heerlijke boerenproducten uit aan de wandelaars van de Vierdaagse van Nijmegen. Bekijk hier de foto's.

Brunch 2019 Moorens Farm en Boerkes & Co
Zondag 20 januari 2019 was ZLTO Land van Cuijk Noord te gast bij familie Mooren. Bekijk hier de fotoimpressie.

Pluk & Oogstfeest 2018
Zondag 14 oktober was ZLTO Land van Cuijk weer present op de ZLTO-weide van het Pluk & Oogstfeest op kasteel Tongelaar. Bekijk hier de foto's.

Vierdaagse van Nijmegen 2018
ZLTO vrijwilligers deelden gezonde hapjes uit aan de wandelaars van de Vierdaagse van Nijmegen op vrijdag 20 juli 2018. Bekijk hier de foto's.

BIGChallenge, farmers against cancer 2018

Van 2 t/m 9 juni deed de agrarische sector weer met BIG Challenge mee aan de Alpe d'HuZes in Frankrijk. Vanuit Land van Cuijk deden mensen mee. Bekijk hier de foto's.

Eerste schop LVCNET

Op vrijdag 19 maart ging de eerste schop voor het glasvezelnetwerk Land van Cuijk de grond in. Bekijk de foto's.

Jaarvergadering 2018 en film 'Het Mysterie van de Melkrobots'

Op woensdag 7 februari organiseerde ZLTO Land van Cuijk haar jaarvergadering en vertoonde de film 'Het Mysterie van de Melkrobots'. Bekijk de foto's.

Brunch 2018

Op zondag 15 januari organiseerde ZLTO Land van Cuijk een nieuwsjaarbrunch met excursie op de Valkhoeve in Mill. Bekijk de foto's.

Pluk & Oogstfeest 2017

Op zondag 15 oktober was het tweede Pluk & Oogstfeest in Mill. Een heerlijke zonnige dag op Kasteel Tongelaar; proeven, genieten, buurten, kijken. In de kennisweide van ZLTO Land van Cuijk Noord veel informatie over het boeren anno 2017 en lekker hapjes. Bekijk de foto's.