Fotoboeken

Bekijk hier de fotoboeken van ZLTO Land van Cuijk.

Verlichte boerderijenroute 2023
ZLTO Land van Cuijk organiseerde voor de vierde keer de Verlichte boerderijenroute Land van Cuijk. Dit jaar nam de route de deelnemers mee in het buitengebied van Grave, Gassel, Velp en Escharen. Bekijk hier de foto's.

Huldiging 2040 ledenjaren ZLTO Land van Cuijk
Woensdag 18 oktober 2023 huldigde we 2040 ledenjaren. 36 leden met hun 50 jarig lidmaatschap en 4 met hun 60 jarig lidmaatschap. In ’t Helder in Overloon ontvingen de jubilarissen een oorkonde en bloemen met een persoonlijk praatje. Bekijk hier de foto's. 

Op weg naar je diner 2023
Zaterdag 29 juli organiseerden ZLTO Land van Cuijk en Land van Cuijk Boert Bewust de tweede editie van 'Op weg naar je diner'. Een prachtige boer-burger beleving met heerlijke lokale gerechten. Bekijk hier de foto's.

Verlichte boerderijentocht 2022
Boeren en tuinders in het Land van Cuijk pakten uit met kerst met een verlichte boerderijenroute in omgeving Sambeek - Oeffelt - Beugen - Sint Anthonis. Deelnemers zochten de 21 verlichte letters en konden daar een zin en slagzin van maken. Bekijk hier de foto's

Huldiging jubilarissen 2022
Dinsdag 6 december huldigde ZLTO Land van Cuijk haar jubilarissen. Dit jaar 31 leden die 50 jaar of langer lid zijn van ZLTO. Bekijk hier de foto's

Visiepresentatie 'Samen van waarde
Vrijdag 25 november 2022 presenteerde ZLTO Land van Cuijk haar visie 'Samen van waarde' in een kalkoenstal in Rijkevoort. Bekijk hier de foto's

Toer de Boer gemeenteraadsleden Land van Cuijk
Zaterdag 17 september 2022 organiseerde ZLTO Land van Cuijk een Toer de Boer voor de raadsleden van gemeente Land van Cuijk. Bekijk hier de foto's

Op weg naar je diner 2022
Zaterdag 30 juli organiseerde de boeren uit Land van Cuijk 'Op weg naar je diner'; een educatieve fietstocht met een boergondisch diner op de Lamperse Hei in Wanroij. Super lekker en gezellig! Bekijk hier de foto's

Vierdaagse 2022
Vrijdag 22 juli 2022 deelden boeren van ZLTO, Land van Cuijk Boert Bewust en de mmmEggies gezonde hapjes uit aan de wandelaars van de Vierdaagse van Nijmegen, werelds grootste wandeltocht. Bekijk hier de foto's

Seniorenuitje An 't Hoag
Vrijdag 22 mei 2022 waren senioren van ZLTO Land van Cuijk te gast bij Doe-boerderij An 't Hoag. Bekijk hier de foto's.

ALV 2022
Maandag 28 maart hield ZLTO Land van Cuijk haar eerste jaarvergadering. Door corona pas twee jaar na de fusie.  Bekijk hier de foto's.  

Boeren en tuinders pakken uit met kerst 2021
Samen met Land van Cuijk Boert Bewust organiseerde ZLTO Land van Cuijk Boeren en tuinders pakken uit met kerst 2021: een verlichte boerderijentocht met puzzeltocht. Bekijk hier de foto's. 

125 jaar NCB/ZLTO
Vrijdag 10 september 2021 vierde ZLTO Land van Cuijk het 125 jarig bestaan met een minisymposium, barbecue en borrel in de boomgaard bij Kalverhouderij Derks in Sambeek. Bekijk hier de foto's.

Ledenavond Wanroij 29-6-2021
LTO voorzitter Sjaak van der Tak, ZLTO voorzitter Wim Bens en Herman Litjens, ZLTO specialist RO en omgeving gaven toelichting op het Versnellingsprogramma stikstofreductie; op weg naar een duurzaam evenwicht. Bekijk hier de foto's.

Afscheid ZLTO afdelingen en oprichtingsvergadering ZLTO Land van Cuijk
Dinsdag 3 maart stemden de afdelingen Boxmeer, Land van Cuijk Noord en Sint Anthonis voor een fusie tot ZLTO Land van Cuijk. Bekijk hier de foto's van ALV Land van Cuijk Noord, Boxmeer en de oprichtingsvergadering.

Brunch 2020 Bens BoerderEI
Zondag 12 januari was ZLTO Land van Cuijk Noord te gast bij Hugo en Rianne Bens van Bens BoerderEI. Bekijk hier de foto's.  

Pluk & Oogstfeest 2019
Zondag 13 oktober vierden 7.000 bezoekers het begin van de herfst in Mill. ZLTO Land van Cuijk Noord en Land van Cuijk Boert Bewust lieten het boeren van nu zien op de Boerenweide. Bekijk hier de foto's.

Oogstdankviering
Zondag 8 september organiseerde ZLTO Land van Cuijk Noord de Oogstdankviering 'Hart onder de riem' op het festival Wilbertoord Pakt Uut. Bekijk hier de foto's.

Vierdaagse 2019
Vrijwilligers van ZLTO Land van Cuijk Noord deelden ook dit jaar weer heerlijke boerenproducten uit aan de wandelaars van de Vierdaagse van Nijmegen. Bekijk hier de foto's.

Brunch 2019 Moorens Farm en Boerkes & Co
Zondag 20 januari 2019 was ZLTO Land van Cuijk Noord te gast bij familie Mooren. Bekijk hier de fotoimpressie.

Pluk & Oogstfeest 2018
Zondag 14 oktober was ZLTO Land van Cuijk weer present op de ZLTO-weide van het Pluk & Oogstfeest op kasteel Tongelaar. Bekijk hier de foto's.

Vierdaagse van Nijmegen 2018
ZLTO vrijwilligers deelden gezonde hapjes uit aan de wandelaars van de Vierdaagse van Nijmegen op vrijdag 20 juli 2018. Bekijk hier de foto's.

BIGChallenge, farmers against cancer 2018

Van 2 t/m 9 juni deed de agrarische sector weer met BIG Challenge mee aan de Alpe d'HuZes in Frankrijk. Vanuit Land van Cuijk deden mensen mee. Bekijk hier de foto's.

Eerste schop LVCNET

Op vrijdag 19 maart ging de eerste schop voor het glasvezelnetwerk Land van Cuijk de grond in. Bekijk de foto's.

Jaarvergadering 2018 en film 'Het Mysterie van de Melkrobots'

Op woensdag 7 februari organiseerde ZLTO Land van Cuijk haar jaarvergadering en vertoonde de film 'Het Mysterie van de Melkrobots'. Bekijk de foto's.

Brunch 2018

Op zondag 15 januari organiseerde ZLTO Land van Cuijk een nieuwsjaarbrunch met excursie op de Valkhoeve in Mill. Bekijk de foto's.

Pluk & Oogstfeest 2017

Op zondag 15 oktober was het tweede Pluk & Oogstfeest in Mill. Een heerlijke zonnige dag op Kasteel Tongelaar; proeven, genieten, buurten, kijken. In de kennisweide van ZLTO Land van Cuijk Noord veel informatie over het boeren anno 2017 en lekker hapjes. Bekijk de foto's.