Brunch 2020 Bens BoerderEI

Op 12 januari 2020 was de nieuwsjaarsbrunch op Bens BoerderEI in Haps.

Zondag 12 januari was de gezellige en interessant nieuwsjaarsbrunch bij Bens BoerderEI in Haps. Voorzitter Hans Vermeulen blikte terug op 2019 en keek vooruit naar 2020. Komend jaar een fusie met Boxmeer en Sint Anthonis maar de leuke activiteiten, zoals de brunch, wil hij zeker behouden.

Hugo Bens vertelde over het bedrijf, Land van Cuijk Boert Bewust, glasvezel, beroepenfeest Land van Cuijk en nam de aanwezigen mee in de wereld van eieren en legkippen. Na een lekkere lunch een excursie over het bedrijf. Een interessante en gezellige bijeenkomst met ruim 60 leden.

tn_DSC08399.JPGtn_DSC08401.JPGtn_DSC08404.JPGtn_DSC08406.JPGtn_DSC08416.jpgtn_DSC08417.JPGtn_DSC08421.JPGtn_DSC08422.JPGtn_DSC08425.JPGtn_DSC08426.JPGtn_DSC08429.JPGtn_DSC08430.JPGtn_DSC08431.JPGtn_DSC08437.JPGtn_DSC08441.JPGtn_DSC08442.jpgtn_DSC08444.JPGtn_DSC08447.JPGtn_DSC08448.JPGtn_DSC08449.JPGtn_DSC08452.JPGtn_DSC08455.JPGtn_DSC08457.JPGtn_DSC08459.JPGtn_DSC08463.JPGtn_DSC08464.JPGtn_DSC08466.JPG