Webinar Taboer: voor nabestaanden van suïcide, speciaal voor de agrarische sector

body-of-water-3104826_1920

In samenwerking met Slachtofferhulp Nederland organiseert Taboer een webinar voor nabestaanden van suïcide, speciaal voor de agrarische sector. 


Vanuit het werkveld horen we dat er behoefte is aan contact voor nabestaanden na suïcide. Daarom heeft TABOER aan Slachtofferhulp gevraagd om lotgenotencontact te organiseren.

De eerste online bijeenkomst speciaal voor de agrarische sector zal op woensdag 29 mei van 19:00 tot 21:00 worden georganiseerd. Online bijeenkomsten zijn een laagdrempelige mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen en ervaringen en tips te delen.

Na een ingrijpende gebeurtenis kan het prettig zijn om steun te vinden bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Door contact met lotgenoten uit de agrarische sector kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen aan anderen.

De bijeenkomsten zijn eenmalig, vinden online plaats en duren 2 uur. De online themabijeenkomsten bestaan maximaal uit 8 deelnemers en worden begeleid door 2 begeleiders van Slachtofferhulp Nederland.

Heb jij te maken gehad met suïcide of wil je naar aanleiding van dit bericht hierover in gesprek? Je kunt anoniem met 113 Zelfmoordpreventie bellen 0800-0113 of chatten. De hulplijn is 24/7 geopend.

Of heb je op dit moment behoefte aan een luisterend oor? Neem gerust contact op met TABOER via een mailtje of door te bellen. Meer informatie lees je hier.