Zeeuwse Boerinnen Borrel

Bijeenkomst header Zeeuwse Boerinnenborrel

Na het succes van de twee eerdere Boerinnen Borrels bij ZLTO in Den Bosch, wordt deze voor het eerst georganiseerd in Zeeland.


De Zeeuwse Boerinnen Borrel staat in het teken van vrouwelijk ondernemerschap en zal plaatsvinden op donderdagavond 14 november bij De Schaapskooi Zeeland in Heinkenszand.

Het belooft een avond te worden vol met inspiratie en praktische tips, direct toepasbaar op jouw agrarische bedrijf. Daarnaast is het een waardevolle kans om te netwerken met gelijkgestemde vrouwen in de agrarische sector. 

Programma

18.45 Inloop met koffie/thee en chocolade, toelichting van het programma door Veronique Verdurmen (Ondernemerscoach Arvalis)

19.00 Welkomstwoord door Hendrik Hoeksema (ZLTO-Bestuurder; Portefeuille Maatschappij)

19.15 Workshop over vrouwelijk ondernemerschap en hoe dit in te zetten voor de marketing van je eigen bedrijf door Green Passion

20.15 Pauze 

20.30 Presentatie door ondernemer Linda de Regt over familiebedrijf Farm Pack

21.00 Reflectie van de avond en behoeften vanuit de sector bespreken met Veronique Verdurmen

21.45 Netwerkborrel met Zeeuwse hapjes en drankjes

Aanmelden kan door te klikken op de knop ''Aanmelden'' onderaan deze pagina.

Wacht niet te lang met aanmelden: Wij verwachten grote belangstelling voor deze avond en er is plek voor maximaal 80 personen. 

Het meenemen van een introducé (een geïnteresseerde vrouw uit de agrarische sector die nog geen ZLTO-lid is), moedigen wij aan.

Praktische informatie

Datum: 14 november 2024

Tijd: 18.45 - 22.30

Locatie: De Schaapskooi Zeeland, Nieuwkamerseweg 3, Heinkenszand