Webinar Financiƫle jaarverantwoording zorgaanbieders

zlto---initiatiefprijs-2011---klasseboeren-7684

De Federatie landbouw en Zorg organiseert op 15 februari een webinar over de Financiële jaarverantwoording zorgaanbieders.


De toenemende verantwoordingseisen vanuit landelijke wetgeving (Wtza) en regionale gemeenten in het sociaal domein doen een groot beroep op zorgboeren. Tijdens dit webinar krijg je praktische tips voor het aanpassen van je boekhouding naar de nieuwe wet- en regelgeving en het indienen van de jaarverantwoording. Je wordt meegenomen in de financiële verantwoordingseisen en wat dit betekent voor je zorgonderneming om de juiste afwegingen te kunnen maken.

Ook je boekhouder of accountant kan deelnemen. Het verzoek is om je uiterlijk 31 januari aan te melden.

De organisatie is in handen van SZZ in samenwerking met de Federatie Landbouw & Zorg, waar ZLTO deel van uit maakt. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Vragen die je op voorhand al hebt over je financiële jaarverantwoording, kun je aangeven, zodat de inhoud van het webinar zo goed mogelijk is afgestemd op jouw behoefte aan informatie.

Voorbereiding

Om de informatie uit het webinar zo goed mogelijk te kunnen gebruiken voor je onderneming raden wij aan om ter voorbereiding nog eens de informatie over de Wtza door te nemen die eerder door Federatie Landbouw en Zorg is gepubliceerd en hier is na te lezen.