Ondernemerscafé agrarische kinderopvang

Kinderopang het snuitje

Het thema van de avond is ‘meer uit je team halen’. Vind jij dit ook van belang en ben jij een ervaren ondernemer in de agrarische kinderopvang in Brabant, Zeeland of Zuid-Gelderland? Met collega-ondernemers wissel je ervaringen uit. Een expert helpt je op weg om als eigenaar niet alleen alle ballen in de lucht te houden en om het beste uit zowel je medewerkers als jezelf te halen. Het vindt plaats bij kinderopvang Het Snuitje in Veghel, welke een rondleiding geeft en vertelt over de eigen ervaringen.


Programma

Het programma is als volgt:

19.30u Inloop

19.45u Rondleiding en presentatie Het Snuitje

20.30u Introductie en kennismaking

20.45u Toelichting en opdrachtjes ‘samen met je team aan de slag’

22.00u Afsluiting en napraten

Het is ook mogelijk om vanaf 20.30 uur aan te sluiten, na de rondleiding/presentatie. De bijeenkomst wordt begeleid door Mariska van Koulil.

Een deel van de avond wordt ingevuld vanuit het management trainingsbureau Jacobs & Van Rooij. Zij zijn reeds vier keer uitgeroepen tot beste opleider van Nederland en hebben al meerdere ondernemers in de agrarische kinderopvang met succes geholpen in hun ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en feedback op vraagstukken/dilemma's. Centraal staat effectief leidinggeven en het geven van verantwoordelijkheden aan medewerkers om daarmee te motiveren en betrokkenheid te creëren. Uiteraard is de invulling in de praktijk afhankelijk van wat bij jezelf, jouw onderneming en je (zelfsturend) team past. Het bureau Jacobs & Van Rooij biedt verder een ondernemersanalyse aan wat een duidelijk overzicht van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten geeft. Je vult dit online in wanneer het jou uitkomt.

Kosten

Voor leden van ZLTO en leden van de Verenigde Agrarische Kinderopvang is de bijeenkomst gratis. Niet-leden betalen €45 excl. btw per persoon.

Meer weten?

Wil je meer informatie, neem dan contact op via e-mail anita.de.vaan@zlto.nl of tel. 06-55366856