LTO melkveehouderij Heinkenszand

ZTLO_WILDSCHIETERS_26092021_LARSDENIJS-26

Elke melkveehouder levert onze samenleving meer dan alleen melk. Op elk bedrijf wordt ook gewerkt aan een gezonde bodem en schoon water, biodiversiteit en natuur, klimaat en dierenwelzijn. Over deze ambitie gaat LTO Melkveehouderij graag met u in gesprek.


Melkveehouderij in beweging

De dynamiek en de uitdagingen in de melkveehouderij zijn momenteel groot. De druk op ruimte groeit. Er is zorg om natuur, klimaat en leefomgeving. En een andere kijk op de omgang met dieren doet zijn intrede. Dit leidt tot een voortdurende stapeling van beleid. Op het melkveebedrijf vormt dat een steeds complexere puzzel van vaak conflicterende onderwerpen.

De sleutel om deze opgaven op te lossen is ondernemerschap, een verdienmodel en betrouwbaar overheidsbeleid. LTO Melkveehouderij staat voor een gewaardeerde melkveehouderij, die wordt beloond voor de waarde die zij levert.

Thema's

Daarnaast zullen we onze inzet voor de komende tijd met u delen op thema’s als het convenant dierwaardige veehouderij, blauwtong, verlaging mestplafonds en de mestmarkt. Zien we u op een van de ledenbijeenkomsten voor de melkveehouderij? U bent van harte uitgenodigd! 

Het programma start om 20.00 uur en u bent vanaf 19.45 uur welkom op de locaties. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje. Spreker deze avond is Jos Verstraten, bestuurder LTO melkveehouderij.

Geef jezelf op via onderstaande aanmeldlink.