Eerste Hippisch ondernemers café

zlto---riet-de-graaf---nieuwendijk-080995

Op donderdag 2 februari organiseert De Hippische Ondernemer samen met LTO Nederland een gezellig en interactief Hippisch Ondernemer Café. Dit vindt plaats tijdens de KWPN Stallion Show in Den Bosch.


Naast de nodige inspiratie voor paardenprofessionals is dit Café ook doorspekt met humor. Cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert spreken over het creëren van (meer) succes. Beide heren zijn bekend van het satirische weekoverzicht 'De Kwis'. De vraag die deze middag centraal staat: Hoe word je succesvol? Samen met humoristische filmpjes en experimenten laten zij de ondernemers zien wat de wetenschap zegt over succes. Humor dus met inhoud op niveau.

Ter afsluiting voeren toonaangevende hippische ondernemers een paneldiscussie onder leiding van hoofdredacteur Nieuwe Oogst Esther de Snoo over diverse actuele thema’s uit de hippische sector.

Het inhoudelijke programma duurt van 14.30 tot 17.00 uur, daarna is er een netwerkborrel en volop gelegenheid om de KWPN Stallion Show te bezoeken.

De kosten voor deelname bedragen € 85,- per persoon. Voor leden van LTO gelden speciale tarief van €50,- per persoon. Hierover ontvang je in de eerste van week van januari persoonlijk bericht.

Meer informatie over het evenement vind je hier.