Afdelingsbestuurders

Het afdelingsbestuur van ZLTO Uden bestaat uit 8 personen:

bestuursfoto zlto uden.JPG

 

Voorzitter Bart Voet (telefoonnummer 06-50879724):

Ik ben al geruime tijd actief als bestuurslid van ZLTO Landerd, waarvan de laatste jaren als voorzitter van (oude) afdeling Landerd. Ik ben getrouwd met Jelleke en ik heb twee kinderen, Eva en Lars. Ik heb met mijn broer Pieter een melkveehouderij met monovergister in Schaijk. Daarnaast ben ik werkzaam voor Remie en AEC Uden als adviseur in de agrarische sector. Voor ZLTO Uden zal ik als voorzitter fungeren en daarnaast heb ik RO (Ruimtelijke Ordening) in mijn portefeuille.

Secretaris/Penningmeester Maarten van der Linden (telefoonnummer 06-82974342):

Ik ben geruime tijd penningmeester/secretaris van ZLTO Landerd. Ik kom uit Schaijk. Ik ben getrouwd met Eefke en we hebben 1 dochter genaamd Hanne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als adviseur bij AEC Uden. Daarnaast ben ik in het Schaijkse actief als leiding bij Scouting en ik zit bij Stichting Festiviteiten Schaijk. Voor ZLTO Uden zal ik ook de rol als secretaris/penningmeester hebben en daarnaast heb ik tuinbouw in mijn portefeuille.

Bestuurslid Harm Strik (telefoonnummer 06-22419060):

Ik ben Harm Strik en woonachtig in de Reek. Hier heb ik samen met mijn vrouw Jennie een melkveehouderij met 150 melkkoeien en bijbehorend jongvee. Onze boerderij is gelegen op rivierklei en wij grenzen aan de zandgronden. Wij hebben 4 kinderen Daisy, Lisanne, Rens en Bram. In 2008 hebben wij meegedaan met een vrijwillige bedrijfsverplaatsing vanuit Dieden (gemeente Oss). In Dieden hadden wij een gemengd bedrijf met 150 zeugen en 70 melkkoeien in de kern van het dorp. Veel van onze grond lag op de Diedense uiterwaarden en wordt binnenkort gebruikt voor het natuurproject Meanderende Maas.

Ik ben binnen ZLTO Uden verantwoordelijk voor de portefeuille Water en grondgebonden veehouderij. Ik was sinds 2009 bestuurslid van ZLTO Landerd. Graag zou ik mezelf binnen ZLTO Uden blijven inzetten voor de belangen van onze leden. Binnen het dorp Reek heb ik me mede ingezet voor het realiseren van wandelroutes in het buitengebied (Reekse Ommetjes). Onze boerderij ligt aan de noordelijke grens van de nieuwe gemeente Maashorst, aangrenzend aan de dijk langs natuurgebied Keent richting Overlangel.

Bestuurslid Peter Stroeken (telefoonnummer 06-12218227):

Ik ben Peter Stroeken, geboren in 1970 en getrouwd met Monique en samen hebben we 3 kinderen. Wij runnen in Zeeland een melkveebedrijf met een 85 melkkoeien en een 40 stuks jongvee op 33 ha grond. Naast ons melkveebedrijf hebben wij nog een vakantiewoning voor 5 personen en een minicamping onder de vlag van Farm-Camps met 8 luxe compleet ingerichte tenten. Daarnaast ontvangen we nog 2 dagen per week een groep zorgcliënten, die op en rondom het bedrijf nog verschillende klusjes doen, waarbij wij geen zorgverlener zijn; Wij verhuren onze locatie aan de zorginstelling en zij leveren ook de begeleiders.

Ik ben voor de fusie ongeveer 8 jaar actief geweest in het afdelingsbestuur van ZLTO Landerd, waar ik de portefeuille Maatschappij had en dit wil ik binnen de nieuwe afdeling ook weer gaan doen. Dus zijn er zaken die bij u of uw omgeving spelen, laat het ons weten, zodat wij of vanuit “Den Bosch” hier mogelijk iets in kunnen betekenen

Bestuurslid Jos Heeren (telefoonnummer 06-10964169):

Ik ben Jos, geboren in 1971 en woon samen met Anneloes op de Ganzenweg in Odiliapeel. We hebben 4 kinderen: Thije, Roosmarijn, Sjors en Lauren. Anneloes werkt in de zorg als zzp’er en ’s avonds en in het weekend op de huisartsenpost. De boerderij heb ik nog samen met mijn ouders. Het is een melkveebedrijf met een vleesveetak en wat akkerbouw. We proberen veel op het land zelf te doen. Ook verkopen we ons eigen rundvlees in pakketten direct aan de consument. Ik zit in het bestuur sinds 15 maart 2018.

Bestuurslid Rianne van den Broek-Sanders (telefoonnummer 06-23429704):

Ik ben bestuurlijk actief voor ZLTO Uden sinds 15 maart 2018. Ik woon in Odiliapeel samen met mijn man Hans van den Broek en onze 3 kinderen. We hebben samen een melkvee- en akkerbouwbedrijf. Naast mijn bestuursfunctie bij ZLTO Uden ben ik ook nog penningmeester bij de rundveestudieclub ZUVO en heb ik nog wat andere bestuursfuncties. 

Ik ga mij voornamelijk bezig houden met de PR van onze afdeling en alle andere zaken waar ik mijn steentje aan kan bijdragen. Is er dus ooit informatie die u van belang vindt voor onze leden, geeft u dit dan door. Dan zorg ik dat het via onze website, nieuwsbrief en facebookpagina verspreid wordt. Voor alle andere zaken omtrent PR binnen onze afdeling kunt u mij ook benaderen.

Bestuurslid Pierre van Genugten (telefoonnummer 06-22089878) :

Ik ben varkenshouder in het mooie plaatsje Odiliapeel, geboren in 1991 en getrouwd met Rosanne. Samen hebben we 3 kinderen. Op het bedrijf hebben we vleesvarkens die we grootbrengen met bijproducten uit de levensmiddelenindustrie. In het verleden ben ik bestuurlijk actief geweest in het BAJK. Binnen het ZLTO-bestuur valt de portefeuille varkenshouderij onder mijn naam.

Bestuurslid Jasper van Stiphout (telefoonnummer 06-20685205):

Ik ben Jasper van Stiphout, geboren op 20 december 1995. Ik woon sinds 2017 samen met Jojanneke Donkers op de Patersweg in Uden. Ik zit sinds 2016 met mijn ouders mee in de maatschap bij ons pluimveebedrijf. We hebben 87.000 legkippen beter leven met 1 ster. Ook wel bekend onder de naam Stipkip.