Secretaris/penningmeester: Sjaak Arts

Even voorstellen

Sjaak website

Mijn naam is Sjaak Arts (55) en sinds februari 2016 werkzaam als administrateur/calculator bij Jacobs Timmerbedrijf (www.timmerbedrijfjacobs.nl) in Molenhoek LB. We maken daar deuren, kozijnen, lichtstraten, lijstwerk, ramen, schuifpuien en noem maar op, eigenlijk alle machinale timmerwerken. Ben woonachtig in Wijchen, getrouwd met Lisette Klaassen (50) werkzaam bij patiëntenzorgadministratie Pompestichting te Nijmegen. Samen hebben we twee dochters, Dian (21) volgt de studie aan de Avans in Den Bosch met als richting bedrijfseconomie en Elles (19) volgt de studie aan de HAS in Den Bosch richting voedingsmiddelentechnologie.

Zelf kom ik uit Overasselt waar mijn ouders een melkveehouderij hadden die voortgezet wordt door mijn broer Hennie.

Ook Lisette is opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Zij is afkomstig uit Balgoy waar haar ouders ook een melkveehouderij hadden. Deze wordt momenteel voortgezet door haar broer Geert met een melkgeitenbedrijf.

Ben sedert maart 2015 secretaris/penningmeester van de ZLTO afdeling Rijk van Nijmegen. Dit na een gesprek met Theo Hopman van Zuivelboerderij de Diervoort voor de vacature van secretaris/penningmeester. Na een verder oriënterend gesprek met Martien Nillesen (voorzitter) en de toenmalige secretaresse Linda Janssen-Verriet heb ik deze taak op me genomen.

In mijn vrije tijd fiets ik graag, zit regelmatig achter de computer. Daarnaast ben ik ook te vinden op het sportpark De Wissen in Balgoy waar ik bestuurslid ben bij Dameskorfbalvereniging Diosa. Daar waar beide dochters fanatiek korfbal spelen.

Mocht u verder vragen hebben mail de vraag naar zltorijkvannijmegen@zlto.nl dan zorg ik dat de vraag bij de juiste persoon binnen de ZLTO organisatie komt die u dan verder kan helpen.

Naam : J.Th.M. ( Sjaak ) Arts
Telefoon : +31(0)246423627
Mobiel : +31(0)610056889
E-mail privé : jthmarts@xmsnet.nl
E-mail ZLTO : zltorijkvannijmegen@zlto.nl