Bestuurslid: Chris Poelen

Even voorstellen

BN_ZLTO_06072016XP5D0022b

Mijn naam is Chris Poelen en binnen het bestuur van de ZLTO afdeling Rijk van Nijmegen beheer ik de portefeuille water en belangen voor de gemeente Berg en Dal.

Ik ben woonachtig in Groesbeek. Daar woon ik samen met mijn vrouw Laura en onze kinderen Ties en Floor. Nadat ik de HAS in de Den Bosch had afgerond ben ik thuis gaan werken op het bedrijf. In eerst instantie alleen met groententeelt, inmiddels is daar ook een recreatietak bij gekomen in de vorm van huisverkoop van onze producten, een panorama terras en boerderijkamers. Op deze manier proberen wij de boer-burgerverbinding te versterken en de mensen mee te laten genieten van de mooie omgeving waarin wij wonen en werken.

Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen is het belangrijk dat de belangen van de agrariërs goed geregeld worden. Hier wil ik me de komende jaren als bestuurslid graag voor inzetten. Met mijn achtergrond in de agrarische wereld en mijn affiniteit met het werkgebied Rijk van Nijmegen hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur.

Chris Poelen