Het bestuur

Het bestuur van ZLTO Moerdijk bestaat momenteel uit zes bestuursleden die ieder één of meer portefeuilles beheren. Daarnaast wordt het bestuur ondersteund door een secretaris /penningmeester “buiten” het bestuur en een relatiebeheerder.

Vergaderhamer

Het bestuur bestaat momenteel uit:

  • Annewillem Maris: voorzitter, ph verenigingszaken en ph biologische land- en tuinbouw
  • Arie Maris: vice-voorzitter, ph akkerbouw en ph milieu
  • Gert van Adrichem: ph ruimtelijke ontwikkeling, ph rundveehouderij, ph milieu en afgevaardigde Agroplatform
  • José Knook: ph maatschappij
  • Arjan Lambregts: ph water en ph fruitteelt
  • Monique van der Made: ph ruimtelijke ontwikkeling, ph maatschappij en afgevaardigde Agroplatform 

Het bestuur wordt ondersteund door Ben Rommens, hij is secretaris/ penningmeester buiten het bestuur. 

Op de homepage staat een overzicht van alle bestuursleden van ZLTO Moerdijk. De namen zijn aanklikbaar om direct een mail naar het betreffende bestuurslid te sturen.

Sinds 2013 beschikken we als afdeling over een relatiebeheerder. Carla Michielsen vervult bij ons deze functie, zij pakt de signalen van leden op die bij de organisatie binnenkomen.  In overleg maakt zij afspraken en legt verbinding binnen en buiten de organisatie over verschillende onderwerpen. Leden kunnen met Carla in contact komen door haar te bellen, 06-21232591, of te mailen.

Om de continuïteit van een bestuur te waarborgen is het van belang dat er regelmatig nieuwe instroom plaats vind. Ook al is een zittend bestuurslid nog niet aftredend, dan zal hij toch al uitkijken naar een geschikte opvolger voor hem of haar. Hoe eerder een opvolger bekend is hoe meer tijd er is om hem of haar in te werken. Het aspirant-bestuurslid kan al meedraaien met het zittend bestuur en vanuit de hoofdorganisatie van de ZLTO zal hij of zij door middel van introductiecursussen verder voorbereidt worden op zijn of haar nieuwe functie.

Mocht u interesse gewekt zijn om bestuurslid te worden van ZLTO Moerdijk en vind u het ook belangrijk dat de continuïteit van het bestuur gewaarborgd blijft, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan o.a. informeren over de inhoud van het bestuurswerk, de tijd die het van u zal vragen en wat u hiervoor terugkrijgt.