Individuele begeleiding en hulpverlening

Heb je als lid behoefte aan een vertrouwelijk gesprek over je sociaal-emotionele of psychische problematiek, dan kun je altijd terecht bij een sociaal adviseur van ZLTO. Veronique Verdurmen is actief in Zeeland, Gerard Willems in West-Brabant en Adri van der Plas in Midden- en Oost-Brabant en Zuid-Gelderland.

Zij hebben continu gesprekken met leden om te praten over situaties van verlies van partner of kind, gezondheidskwesties, relatieproblematieken, burn- out of depressie, stoppen met het bedrijf en verandering van werk, of bij calamiteiten. Zij bieden een luisterend oor, geven professionele adviezen en verwijzen desgewenst door naar specialisten.

Heb je behoefte aan een luisterend oor, neem dan contact op met onze sociaal adviseurs. Veronique, Gerard of Adri helpen je graag. In alle vertrouwen en privacy, ook anoniem als dat nodig is.

Meer weten over mentale weerbaarheid?
Bekijk het webinar of kijk voor meer informatie op agrozorgwijzer.nl. Hier kun je ook een zelftest doen hoe het gesteld is met je mentale weerbaarheid. 

Als vervolg op dit webinar willen wij bij voldoende belangstelling een groepsbijeenkomst organiseren. Heb je behoefte of belangstelling voor deze bijeenkomst? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar sociaal@zlto.nl.

Sociaal werk van ZLTO in 2021