Lid worden!
zlto---t.-van-gogh---ammerzoden-081122-1

Melkveehouderij

Samen met de Nederlandse melkveehouders werkt de LTO vakgroep Melkveehouderij aan een economisch duurzame sector met maatschappelijke waardering. Door samenwerken, innoveren en communiceren kunnen ondernemers hun positie versterken.

De LTO vakgroep Melkveehouderij zoekt de dialoog met nationale, provinciale en lokale overheden om ruimte in ondernemerschap mogelijk te maken. Wij vertegenwoordigen onze leden melkveehouders daar en waar belangen aan de orde zijn. Verder organiseren wij lokaal via afdelingen en regionaal tal van bijeenkomsten en activiteiten.

Onze leden worden geïnformeerd via de digitale ZLTO Nieuwsbrief over actuele zaken en standpunten. Ook via de Nieuwe Oogst, website en direct via de mail worden de leden op de hoogte gehouden. Uiteindelijk staat de LTO vakgroep voor alle melkveehouders om hun belangen te behartigen.

Duurzame zuivelketen

Nederlandse zuivel is toonaangevend in de wereld. Op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en smaak. We verbeteren onszelf om zo onze voorsprong door te geven aan de volgende generatie. Zo produceren we producten met toegevoegde waarde. Dit zorgt voor een gemiddeld hogere melkprijs en een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Dit is mogelijk door samenwerking, vakmanschap en innovatie. Dit filmpje is ontwikkeld door de Duurzame Zuivelketen, een gezamenlijk initiatief van LTO en NZO.

Producten en diensten

LTO Ledenvoordeel

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Projecten

Onze leden vertellen

Links

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Melkveehouderij