Oproep: ga met ons in gesprek op deze regiobijeenkomsten

Regiobijeenkomst-01

Aan de lobbytafels in Brussel, Den Haag en de provincies zetten LTO en ZLTO zich keihard in om onze boeren en tuinders positie te geven en hun toekomst zeker te stellen. Om hierover met leden in gesprek te gaan hoe wij het beste voor hun belangen opkomen, houden we drie bijeenkomsten: in ZLTO-gebied op 21 februari in Den Bosch en op de 27e in Woensdrecht, op 7 maart centraal in het land. In deze videoboodschap geeft voorzitter Wim Bens een toelichting.


In heel Europa voeren boeren op dit moment actie voor een toekomstbestendige agrarische sector met voldoende ruimte om een fatsoenlijk inkomen te verdienen. Ook in Nederland is de actiebereidheid groot. Het LTO-bestuur organiseert daarom een regiotour met zes bijeenkomsten door het land, om in gesprek te gaan met haar achterban. Op 21 februari houden we een bijeenkomst in Den Bosch en op 27 februari in Woensdrecht.

Ook wordt op 7 maart het Nationale Boerencongres gehouden, waar de opgehaalde informatie uit de regiotour wordt gedeeld met Tweede Kamerleden. Daarnaast stimuleert ZLTO haar afdelingen nadrukkelijk om hun zorgen en wensen zoveel als mogelijk ook onder de aandacht te brengen van lokale bestuurders en politici.

Meld je nu aan voor de bijeenkomst in Den Bosch of Woensdrecht.