Laat je stem horen aan de Tweede Kamer en onderteken nu onze brief

sj-0311-brabant--landschap--boerderij--gewassen--(37)

Op donderdag 29 juni bespreekt de Tweede Kamer het concept-Landbouwakkoord. Ook informeert minister Adema de Tweede kamer over het vervolgtraject. Om blijvend onze stem in Den Haag te laten horen, hebben wij deze brief opgesteld gericht aan het adres van alle leden van de Tweede Kamer.


Laat horen dat je het LTO-besluit om de onderhandelingen te staken ondersteunt en zet je mening kracht bij door het ondertekenen van deze brief.

Hoe meer leden deze brief ondertekenen, hoe krachtiger het geluid is dat wij afgeven in Den Haag, maar ook aan de rest van Nederland.

De brief naar de leden van de Tweede Kamer is inmiddels aangeboden.  Maar we zijn blij alsnog je reactie te ontvangen dat je je steun betuigd aan het LTO-besluit om te stoppen met het landbouwakkoord.

Je kunt deze brief ondertekenen door via onderstaand formulier je naam, woonplaats en sector in te vullen. Wij zorgen dat je naam, samen met die van vele andere leden, onder deze brief komt te staan en vervolgens bij de Kamerleden belandt.