Individueel bezwaar tegen beregeningsbesluit de Peel

4jdv3pim6l
ZLTO Advies

Zoals je misschien afgelopen zaterdag hebt gelezen in Nieuwe Oogst hebben de provinciebesturen bekend gemaakt dat er forse beperkingen komen op de beregeningsmogelijkheden rond de Peel. Het is mogelijk om bezwaar in te dienen tegen het besluit.


Het besluit van de provincies voorziet in het intrekken van vergunningsvrijstellingen. Als je nu via een bedrijfswaterplan beregent dan is dat straks (over twee jaar) niet meer toegestaan. Dan zul je wederom een beregeningsvergunning aan moeten proberen te vragen.

Gedurende 6 weken is het mogelijk om bezwaar te maken op het besluit. ZLTO zal dit naar alle waarschijnlijkheid vanuit het collectief belang gaan doen. Indien dit op jouw bedrijf van toepassing is, raden we aan om ook individueel een zienswijze in te dienen.

Mocht je individueel een zienswijze in willen dienen dan kan ZLTO Advies je hierbij helpen. We kunnen namens jou een zienswijze opstellen. Indien je hierover meer informatie wil hebben, kun je een e-mail sturen naar info@zltoadvies.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen