hart van brabant

Hart van Brabant

Welkom op de website van ZLTO Hart van Brabant.

foto_2_fietsen_klein_1

ZLTO Hart van Brabant is een actieve afdeling met ruim 350 leden. Op ruim 200 bedrijven zijn zij ondernemers in de groene ruimte in de gemeenten Tilburg, Goirle en Oisterwijk. De afdeling maakt zich sterk voor een verduurzaming van de agrarische sector, door aandacht te hebben voor mens, dier, milieu en de omgeving van boeren en tuinders.

Als afdeling van ZLTO behartigen wij de lokale belangen van onze leden. Hiervoor onderhouden wij nauw contact met de gemeente(n), waterschap en andere belanghebbenden in ons werkgebied. De komende tijd zullen we ons vooral richten op de volgende zaken:

  • bestemmingsplannen buitengebied
  • onwikkelingsmogelijkheden voor agrarische bedrijven
  • verbindingen tussen stad en platteland
  • actuele thema's rondom ondernemen in de groene ruimte

ZLTO Hart van Brabant heeft als werkgebied Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Moergestel, Goirle en Riel. Deze vallen samen onder de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Goirle. In dit gebied behartigen wij de belangen van zo’n 350 boeren en tuinders. Dit doen wij met een bestuur, bestaande uit 10 bestuursleden en een secretaris/penningmeester. Elk bestuurslid is verantwoordelijk voor één of meerdere portefeuilles. Een portefeuille is een thema of sector van waaruit de organisatie ZLTO faciliteert in kennisontwikkeling en belangenbehartiging.

Het bestuur van de afdeling stelt regelmatig een nieuwsbrief samen en geeft daarnaast actualiteiten via de digitale ZLTO nieuwsbrief aan haar leden door. Op die manier blijven de leden betrokken bij de belangenbehartiging.

Verder willen we er als collega’s zijn voor elkaar en hebben we regelmatig bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen en de onderlinge banden te verstevigen. Het bestuur stelt hiervoor een programma samen met actuele en interessante themabijeenkomsten.

Nieuws

Meer nieuws

U heeft geen rechten tot deze informatie

Vergaderingen

U heeft geen rechten tot deze informatie

Voorgaande vergadering

U heeft geen rechten tot deze informatie

Hart van Brabant (Midden)