Vrouw en bedrijf

Je kunt hier informatie vinden over campagnes die interessant kunnen zijn voor jou als vrouwelijk lid, maar ook workshops waaraan je individueel of als groep kunt deelnemen. Heb je ideeën of wensen, neem dan contact op!

alle ballen in de lucht 3

Binnen de ZLTO afdelingen zijn op veel plaatsen vrouwelijke leden actief in het samen ondernemen van activiteiten, waarbij zij elkaar, elkaars bedrijf en ondernemerschap beter leren kennen. Deze initiatieven zijn belangrijk voor het lokale netwerk, voor persoonlijke uitwisseling en het leren van en met elkaar. Naast sociale overwegingen speelt ook ondernemerschap hierin een belangrijke rol. 

Gedurende de wintermaanden bieden wij verschillende programmas en campagnes, welke allen openstaan voor deelname, zowel individueel als met bijv. een groep uit een afdeling. Deze programma's worden zowel in man-vrouw samenstelling als alleen-vrouw aangeboden, hierin leveren we maatwerk. In het overzicht van producten en diensten staan de workshops die we aanbieden. Staat er niet bij waar je naar op zoek bent, neem dan contact op.

Campagne Meewerkend partner

Heb je alles goed geregeld met de liefdespartner waarmee je samen op een bedrijf werkt? Verliefd of getrouwd en meewerken op het agrarisch bedrijf. Hoe regel je dat? In samenwerking met LTONoord en LLTB, vragen wij de komende maanden je aandacht voor dit belangrijke thema. Heb je vragen, neem dan contact op!

 

Heeft jouw partner een agrarisch onderneming? Werk jij (soms) mee op het agrarisch bedrijf van je partner? Wat heb je daarvoor geregeld? Ben jij je bewust van de zakelijke kant van jullie relatie? En welke gevolgen dit kan hebben voor jullie gezamenlijke en jouw persoonlijke toekomst? Er kan van alles gebeuren in het leven waar je niet op voorbereid bent. Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Wat als je besluit te gaan samenwonen, trouwen of eventueel scheiden? Wat als een van jullie getroffen wordt door ziekte, arbeidsongeschiktheid of zelfs komt te overlijden? Welke invloed hebben deze zaken op jou, je partner én het bedrijf? Ben je bewust van jouw rechten en plichten ten aanzien van loon, winstdeling, vermogensopbouw, pensioen, verzekeringen of aan het bedrijf gerelateerde financiën?

 

Heb je alles goed geregeld met de liefdespartner waarmee je samen op een bedrijf werkt? Verliefd of getrouwd en meewerken op het agrarisch bedrijf. Hoe regel je dat? 

Verdiep je in de verschillende thema's die jouw positie versterken in het familiebedrijf:

Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden door een bedrijfsadviseur, neem dan contact op met onze informatielijn.