Vleeskalverhouderij

De vakgroep Vleeskalverhouderij behartigt de specifieke belangen van de vleeskalverhouders. Dit betreft zowel de vleeskalveren voor de productie van witvlees als voor rosé kalfsvlees.

Inzet is om te komen tot een economisch duurzame sector met maatschappelijke waardering. De belangenbehartiging loopt via de regionale organisaties ZLTO, LLTB en LTO Noord en de lokale afdelingen.

De vakgroep LTO Vleeskalverhouderij bestaat uit een externe voorzitter (Wim Thus) en vertegenwoordigingen uit de regionale LTO-organisaties. De vakgroepleden hebben ieder een eigen portefeuille. Zowel landelijk als regionaal wordt samengewerkt met verschillende (markt)partijen. De ZLTO vakgroep is vertegenwoordigd in de LTO Vakgroep, SBK en de SKV.

Er worden met enige regelmaat zowel landelijk als regionaal activiteiten georganiseerd. Denk daarbij aan themabijeenkomsten, ledenbijeenkomsten, huiskamerbijeenkomsten en ondernemersgroepen. Via de Nieuwbrief en het vakblad de Kalverhouder informeert de voorzitter over het laatste nieuws vanuit de sector.

Producten en diensten

LTO Ledenvoordeel

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Documenten

Projecten

Onze leden vertellen

Links

Blogs

Meer blogs

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Vleeskalveren