Banner algemeen

Jij bent niet zomaar iemand, jij bent de nieuwe voorzitter van het bestuur van ZLTO

Jij bént namelijk ZLTO. Je spreekt namens duizenden boeren en tuinders. Jij maakt, samen met je bestuur, met alle collega’s van ZLTO én met duizenden boeren, onze visie Boeren Hebben Een Oplossing tot een succes. Je wordt geïnspireerd door onze visie en weet er anderen met jouw natuurlijk leiderschap mee te inspireren.

Je valt op door je visionaire en originele kijk op de zaak. Je combineert de ontwikkelingen die je ziet en de geluiden die je hoort van leden, tot duidelijke standpunten en een concrete koers voor de ZLTO van nu. Boeren en tuinders verdienen een gewaardeerde plek midden in de maatschappij. Met je enthousiasme weet je te motiveren, te inspireren en mensen voor de sector te winnen.

Je komt terecht in een complexe organisatie in een complex speelveld. Maar je houdt wel van een uitdaging. Het spreekt voor zich dat je niet schrikt van een beetje modder. Jij gaat ons helpen de veranderingen te realiseren die nodig zijn. Daarom werk je aan de doorontwikkeling van ZLTO als vereniging.

We kijken uit naar je komst

Met jou zijn wij nog meer betekenisvol op het erf van onze leden. Ga het gesprek met ons aan en solliciteer vóór 20 oktober 2018 met een bondige motivatiebrief en uitgebreid cv, of neem contact op met Joris Baecke via het secretariaat +31 73 2173224.

 Deze vacature is inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om te reageren.

 

Meerjarenplan

Boeren hebben een oplossing