Stalbranden voorkomen

Hoe beperk je het risico op een stalbrand? Stalbranden zijn een drama voor jou als ondernemer, voor het bedrijf en bovenal voor de dieren in de stal. De meeste stalbranden worden veroorzaakt door problemen met elektriciteit.

jt-0412-brandweer

‘Mij overkomt dat niet’

Je denkt ‘mij overkomt dat niet’! We kunnen voor jou en leden uit de afdeling of uit jouw studieclub een bijeenkomst organiseren waarbij bovengenoemde thema’s centraal staan. Zo raak je wegwijs in de gevaren, risico’s en aansprakelijkheden op een veehouderijbedrijf en hoe je op jouw bedrijf de risico’s kunt minimaliseren.

Bijeenkomst veiligheid

Wat betekent veiligheid voor mij? Hoe kan ik een (stal)brand voorkomen? Wat is daarvoor nodig? Wie is wanneer aansprakelijk? Vanuit het Actieplan Stalbranden kan een compleet verzorgde bijeenkomst gratis worden aangeboden.

Neem voor meer informatie contact op met Kathelijne de Wit-Joosten van ZLTO.

Checklist

Vul de checklist in en wordt hiermee bewust van de mogelijk belangrijkste oorzaken en brandgevaarlijke situaties op uw bedrijf. Na het invullen van de checklist ontvang je per e-mail nuttige tips om kwetsbare punten binnen jouw bedrijf te verbeteren.

Vul de checklist in