Gemma van den Berg

Gemma van den Berg-Hubers

Ondernemerscoach | ZLTO Advies
06 132 231 04

 

Interview in Nieuwe Oogst (1 augustus 2020)

Wat kan ik voor je betekenen als ondernemerscoach:
Ik kan je helpen om meer in je kracht te staan, zodat je de koers van je bedrijf en het uiteindelijke doel helder voor ogen krijgt en de weg ernaartoe daardoor makkelijker voor je te nemen is.

Ik maak onder meer een ondernemersanalyse aan de hand van een enneagram met negen typen persoonlijkheden. Elke type heeft plussen en minnen. Door meer bewust te zijn van waarom je op een bepaalde manier reageert en handelt, weet je wat je valkuilen zijn en waarvoor je dus eventueel hulp van anderen in kunt schakelen.

Het is niet de bedoeling om je te veranderen, maar om je meer bewust te maken en dat je daardoor juist meer in je kracht gaat staan. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook beter omgaan met de verschillen binnen je gezin.

Ik gun je als ondernemer dat je vaker stilstaat bij wat je hebt bereikt in plaats van dat je wordt meegesleurd in de negatieve spiraal van alle problemen. Waar krijg jij energie van? Ik probeer dat in gesprekken naar boven te halen. Het is zoveel prettiger als je zelf de regie pakt. Dat geeft een bepaalde rust waardoor de onvermijdelijke omwegen en afslagen die voorbijkomen, veel makkelijker te nemen zijn.

Diensten:

Ontdek je krachten samen met de ondernemerscoach

Warme sanering varkenshouderij

Artikelen:

Met wielerwijsheid op zak boeren adviseren over hun toekomst | Brabants Dagblad | 12 maart 2020

Antibioticagebruik omlaag met hulp van coach | Nieuwe Oogst | 9 oktober 2018

Website:

Drie ZLTO-ondernemerscoaches staan leden bij in zoektocht naar toekomstperspectief