Header algmeen_landschap2

Pers

De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) is een vereniging van ruim 13.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland.

We opereren al meer dan 120 jaar in netwerken, werken samen met andere economische sectoren, geven een slinger aan innovatieve projecten, investeren in bedrijven (participaties) en staan schouder aan schouder met onze leden. We organiseren altijd de beste koop, als het gaat om een bedrijfsplan, bouwen en vergunningen, energie, water, bodem en vakkennis.

Uitgangspunt: Boeren hebben een oplossing

Als boeren en tuinders staan we midden in de maatschappij en vervullen een sleutelrol, niet alleen als voedselproducent, maar ook als leverancier van groene energie, van biobased materialen, van zorg, van natuurbeheer, van leefbaarheid, van biodiversiteit, van recreatie en beleving. Vanuit die veelzijdigheid is onze overtuiging dat ‘Boeren een oplossing hebben!’ Daar zijn we trots op en daar geloven we in. Boeren hebben een oplossing voor zoet water, stikstof, faunaschade, lokale energie en nog veel meer!

 

Meer over ZLTO

Persberichten