Lid worden!

Pelsdierenhouderij

De LTO vakgroep Pelsdierhouderij behartigt de lokale en regionale belangen van de leden nertsenhouders. Centraal staan daarbij thema’s zoals ruimtelijke ordening, milieu en (dier)gezondheid.

Wij vertegenwoordigen onze leden nertsenhouders daar en waar die belangen aan de orde zijn. We doen dat onder andere via de regionale afdelingen. Voor de nertsenhouders zorgen wij voor aansluiting bij activiteiten op lokaal en regionaal gebied. Denk daarbij aan ZLTO informatiebijeenkomsten, keukentafelgesprekken en cursussen. Verder werken we bij activiteiten en projecten nauw met de NFE (Nederlandse Federatie Edelpelsdierenhouderij).

Wij informeren via de ZLTO Nieuwsbrief over actuele zaken en standpunten. Ook via Nieuwe Oogst en direct via mail en website worden leden geïnformeerd. Uiteindelijk vormen alle leden nertsenhouders samen de vakgroep. Daarmee zijn wij van de nertsenhouders voor de nertsenhouders.

Producten en diensten

LTO Ledenvoordeel

Projecten

Onze leden vertellen

Blogs

Meer blogs

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Pelsdierenhouderij