Lid worden!

Pelsdierenhouderij

Inmiddels staan de meeste nertsenbedrijven al een aantal maanden leeg. Vanaf 1 maart 2021 is het mogelijk om een schadevergoeding aanvragen voor het vervroegd beëindigen van je bedrijf (Nadeelcompensatie vervroegd verbod Pelsdierhouderij).

Heb je hulp nodig bij het indienen van deze aanvraag? De adviseurs van ZLTO Bedrijfsadvies kunnen je daarbij begeleiden. De kosten hiervan worden vergoed door de overheid.

Nu het staken van de nertsenhouderij een voldongen feit is, zul je je als ondernemer richten op een nieuwe toekomst. Heb je behoefte aan een klankbord voor je ideeën en plannen? Of ben je er nog niet zeker van wat voor jou een passende richting is? Onze bedrijfsadviseurs gaan daarover graag met je in gesprek. Mogelijk kun je de kosten van deze begeleiding via het Sociaal Economisch Plan vergoed krijgen.

Iedere nertsenhouder zal ook nadenken over een passende bestemming voor zijn bedrijfslocatie. Wat zijn de mogelijkheden? Zal de gemeente meewerken aan een herbestemming? Of misschien geef je de voorkeur aan verkoop van de locatie en/of het verzilveren van stikstofrechten. Voor advies en begeleiding kun je contact opnemen met onze adviseurs van Omgeving en Vastgoed.

Je kunt contact opnemen met de onderstaande contactpersonen;
Anja Roes-Kuijpers, Adviseur Bedrijfsadvies, 06 212 124 46
Annemieke van Summeren-König, Adviseur Omgeving, 06 154 473 96
Theo van Gendt, Adviseur Vastgoed, 06 221 615 80

Wij begrijpen dat de maatregelen van de overheid jou als mens en ondernemer niet in de koude kleren gaat zitten. Als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek hierover, dan kun je terecht bij Adri van de Plas, Bedrijfsadviseur Sociaal, 06 212 124 47.

Producten en diensten

LTO Ledenvoordeel

Projecten

Onze leden vertellen

Blogs

Meer blogs

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Pelsdierenhouderij