Openstellingen MIT-ZUID subsidie

Ben je MKB ondernemer, en bezig met de ontwikkeling van een nieuw product, een nieuw productieproces of een nieuwe dienst en ben je gevestigd in Noord-Brabant of Zeeland? Dan liggen er mogelijk kansen voor subsidie! Het MIT-Zuid programma, stelt binnenkort 3 instrumenten open.

Innovatie

Innovatie advies

Heb je een toepassingsgerichte kennisvraag over de ontwikkeling van jouw nieuwe product, productieproces of dienst? Of heb je hulp nodig bij het begeleiden van een marktintroductie? Dan kun je een innovatieadviesproject aanvragen, je ontvangt dan bij goedkeuring maximaal 50% van de kosten, tot een maximum bedrag van 10.000 euro. Het advies moet zijn ingewonnen bij een kennisinstelling of onafhankelijke adviesorganisatie.

Deze maatregel wordt opengesteld op 11 april om 9:00. De projecten worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst en de ervaring leert dat de inschrijving binnen enkele dagen vol is, wees er dus snel bij!

Haalbaarheidsproject

Heb je een idee voor een nieuw product, productieproces of dienst, maar weet je niet of het (technisch) haalbaar zal zijn? Je wilt bijvoorbeeld weten of de techniek die je in gedachten hebt ook echt werkt in praktijk of je bent benieuwd of er voldoende afzetmogelijkheden zijn voor het product wat je in gedachten hebt. Binnen een haalbaarheidsproject worden kansen en risico’s in kaart gebracht en krijg je een reëel beeld van de slagingskansen van het project.
Je kunt bij goedkeuring maximaal 40% van de kosten gedekt krijgen tot en met 25.000 euro.

Deze maatregel wordt opengesteld op 11 april om 9:00. De projecten worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst en de ervaring leert dat de inschrijving binnen enkele dagen vol is, wees er dus snel bij!

R&D samenwerkingsproject

Werk je samen met tenminste één andere MKB ondernemer aan industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling om een vernieuwing van producten, processen of diensten tot stand te brengen? Dan liggen er kansen bij het R&D samenwerkingsproject.
Bij goedkeuring ontvang je 35% van de subsidiabele kosten, tot een maximum van € 350.000.
Per deelnemer aan het samenwerkingsverband wordt ten minste € 25.000 subsidie verstrekt.
De projectgrootte moet dus minimaal 143.000 euro bedragen.

Deze maatregel wordt opengesteld op 3 juli 9:00 en sluit op 7 september om 17:00.
De projecten worden beoordeeld op kwaliteit, na het sluiten van de tender.

Hulp nodig bij het indienen van je aanvraag?

ZLTO ondersteunt je bij je aanvraag. Neem voor meer informatie contact op met Maja van Putte. Stuur haar direct een mail door op onderstaande button te klikken, of bel naar 06-27369678.

Ik wil graag hulp bij het indienen van mijn aanvraag