NCB Participatie Vion

Vion, met het hoofdkantoor in Boxtel, is een internationaal opererend voedingsmiddelenconcern met productie- en verkoopvestigingen op alle continenten.

NCB Participatie Vion

Vion is actief op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten voor mens en dier.

‘Passion for our customers’ is daarbij het credo. Vion levert haar producten aan consumenten binnen en buiten Europa via industriële-, retail- en foodservicepartners.

Vion behoort tot de top van de industriële bedrijven van Nederland en is tegelijkertijd één van de grotere voedingsmiddelenbedrijven wereldwijd.

Vion Food

Het productportfolio binnen Vion Food bestaat uit vers varkensvlees en rundvlees, en daarvan afgeleide producten voor retail, foodservice en de vleeswarenindustrie. Deze vinden hun weg naar de consument via retail, industrie en buitenhuishoudelijke markt.

Via de investering in Vion, draagt NCB bij aan handhaving en versterking van de vleesverwerkende sector. Met haar keuze voor toegevoegde waarde slaat Vion een richting in die tot positieverbetering van de primaire producent leidt en zorgt NCB ervoor dat een deel van de waardecreatie in de keten behouden blijft bij de primaire sector.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie over Vion verwijzen we naar de website van Vion. Heb je vragen over deze participatie van NCB, neem dan contact op met onze adviseur.