Excursie leden bomen, vaste planten en zomerbloemen dinsdag 1 september 2020

Laat je verrassen en inspireren door twee boomkwekerijen en praat gezellig bij met je collega’s onder het genot van een barbecue. Dankzij de financiering vanuit de (voormalige) Excursiegroep Midden Brabant & ZLTO wordt dit alles gratis verzorgd voor de ZLTO leden bomen, vaste planten en zomerbloemen.

mj-0311-brabant--buxes-(7)

De huidige RIVM richtlijnen vanuit de overheid inzake het coronavirus maken het mogelijk om de excursie met BBQ te organiseren. We volgen deze richtlijnen. Mochten hier veranderingen in ontstaan na het versturen van de uitnodiging dan wordt hier met de excursie en BBQ rekening mee gehouden.

PROGRAMMA – dinsdag 1 september 2020

14.30 uur: ontvangst met koffie bij Hendrikx Groenvormen

Adres: Heikant 14a, 5087 TA Diessen

Website: http://www.hendrikxgroenvormen.nl/#

Hendrikx Groenvormen is gespecialiseerd in het kweken van met name groenblijvende haag en vormplanten in de zwaardere maten. Alle planten worden op ruime plantafstand gekweekt in de volle grond. Hierdoor kan een gezonde en zware kwaliteit gegarandeerd worden.  Tijdens de teelt wordt er water gegeven door middel van druppelslangen. Ook worden de percelen jaarlijks afgemulcht om de bodem actief en voedzaam te houden en onkruiden zoveel mogelijk te onderdrukken. Kwaliteit en precisie staan hoog in het vaandel bij Hendrikx Groenvormen.

16.15 uur: ontvangst bij Vromans Kwekerijen

Adres: Akkerstraat 2a, 5084 HL Biest-Houtakker

Website: http://www.vromanskwekerijen.nl/  

Vromans Kwekerijen levert vegetatief vermeerderde coniferen en sierheesters aan klanten van Ierland tot Rusland en van Noorwegen tot Macedonië. Op bijna 80 hectare kweken ze jaarlijks 3 miljoen stuks plantgoed in P9 en 8 miljoen stuks in de volle grond. Dankzij de grootschalige productie en verregaande mate van mechanisatie leveren ze tegen zeer concurrerende prijzen. Daarnaast staat Vromans Kwekerijen voor dertig jaar ervaring, service op maat en het te allen tijde nakomen van afspraken.

18.30 uur: geheel verzorgde BBQ bij Vromans Kwekerijen

22.00 uur: einde van de excursie en BBQ

Aanmelden voor de excursie en de BBQ doe je hieronder. Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 augustus.

Organisatie

Sander Hendrikx
Ad Vromans
Bernie Nagel
Mark van Genugten
Frank van den Boomen

Bij vragen neem contact op met Frank van den Boomen (frank.van.den.boomen@zlto.nl en +31621232589) of Helma Hoff (Helma.Hoff@zlto.nl en +316505284881).