Lid worden!

Paardenhouderij

De LTO vakgroep Paardenhouderij behartigt de specifieke vaktechnische belangen van de leden paardenhouders. Daarbij wordt samengewerkt vanuit de Sectorraad Paarden, waar de LTO een zetel in heeft.

We doen de belangenbehartiging via de ZLTO-Afdelingen, de ZLTO-organisatie en landelijke LTO-vakgroep Paardenhouderij. Verder organiseren wij regionaal, voor het ZLTO-gebied, maar ook landelijk tal van activiteiten. Denk daarbij aan informatiebijeenkomsten, keukentafelgesprekken en cursussen.

Wij informeren via de ZLTO Nieuwsbrief over actuele zaken en standpunten, ook via Nieuwe Oogst en direct via mail en website worden leden geïnformeerd. Uiteindelijk vormen alle leden paardenhouders samen de vakgroep.

Omschakelen of verbreden

Wil je jouw bedrijf omschakelen of verbreden met paardenhouderij? Onderstaande ZLTO-adviseurs kunnen je daarbij helpen. Klik op de naam van de adviseur voor contactgegevens. 

Annemiek van Summeren:
Helpt je door het uitvoeren van een vergunningenscan. Hiermee bekijk je of de huidige vergunningen voldoen aan de activiteiten die worden uitgevoerd op jouw bedrijf. 

Kan een locatiescan uitvoeren waarbij je een beeld krijgt van wat er moet gebeuren voor eventuele uitbreidingen of wijzigingen van de bedrijfsvoering. Hier wordt dan ook de Ruimtelijke ontwikkeling in meegenomen.

Antoon Sanders:
Zij bieden begleiden bedrijven in omschakeling zijn zowel op financieel als strategisch niveau.

I&R beleid

Op de website van LTO Nederland vind je de acutele informatie over de aanscherping van het I&R beleid. 

Informatie I&R beleid

Producten en diensten

Links

Projecten

Documenten

LTO Ledenvoordeel

Onze leden vertellen

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Blogs

Meer blogs

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Paardenhouderij