Oriƫntatie Multifunctionele Landbouw

Je wilt graag een nieuwe activiteit ontplooien op het bedrijf, naast de agrarische activiteiten, maar je weet nog niet precies wat. Een winkeltje misschien? Of iets met zorg? Rondleidingen op de boerderij, dagactiviteiten of toeristische accommodaties?

Multifunctionele Landbouw - zorgboerderij

Voor een agrarische ondernemer zijn er tal van mogelijkheden te bedenken om het bedrijf te verbreden. Maar wat past bij jou als ondernemer en bij het bedrijf en waarmee kun je je onderscheiden in jouw regio? Met een MFL-oriëntatiegesprek kan ZLTO jou helpen een keuze te maken die past bij jou, het bedrijf en de omgeving.

ZLTO helpt je graag op weg

Ook als de keuze eenmaal is gemaakt komen er veel vragen op je af. Waar moet je allemaal aan denken als je wilt starten met een verbrede tak? Welke vergunningen zijn er nodig, welke investeringen moeten worden gedaan, en wat is de terugverdientijd? En hoe kom je in contact met gasten om jouw product of dienst aan te verkopen?

Ga samen met een ZLTO-adviseur aan de slag met het business of marketingplan of volg één van onze praktische trainingen.