Ontwerp en bouwadvies

Iedere opdracht is anders, elk ontwerp is uniek. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen, elke locatie heeft haar eigen mogelijkheden en beperkingen. Wat vindt jij belangrijk?

Wat doen onze adviseurs?

Tijdens het ontwerpproces houden onze adviseurs voortdurend rekening met zaken als budget en bouwtechnische aspecten zoals constructie, detaillering en inpassing van het plan in de omgeving. Al deze factoren hebben invloed op het proces en het uiteindelijke architectonisch ontwerp. Al dan niet uitgewerkt in een 3D-visualisatie om het ontwerp sterk te kunnen presenteren bij de gemeente of tijdens de omgevingsdialoog. Op deze wijze geven wij jouw project op geheel eigen wijze vorm; of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie.

Het bouwen van een bedrijfspand, een nieuwe stal of woning heeft heel wat voeten in de aarde. Kennis van regelgeving en procedures zijn van groot belang voor het slagen van het bouwproject. Vanaf het aanvragen van de omgevingsvergunning bouw tot de bouwbegeleiding op locatie staan we voor het beste resultaat. Wij houden de zaken nauwlettend in de gaten en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dankzij deze werkwijze worden verrassingen voorkomen en ben je verzekerd van een goede oplevering van jouw project.

Vraag een adviesgesprek aan