banner gezonde dieren

mj-1901-hilvarenbeek-riek-(2)

Aanbod voor ondernemersgroepen

Op woensdag 27 juni 2018 vond de ZLTO Ondewerpenbeurs plaats voor dierlijke sectoren. Iedereen die betrokken is bij een studieclub, ZLTO of AJK-afdeling of een andere vorm van een ondernemersgroep, was uitgenodigd om naar deze avond te komen. Zo'n 37 standhouders presenteerden zich aan alle bezoekers met hun aanbod. Een gezellige, maar ook nuttige avond, waar veel netwerkcontacten zijn gelegd!

Waarom een bezoek brengen?

Als studieclub organiseer je bijeenkomsten, excursies of thema-avonden. Op de Onderwerpenbeurs kun je hiervoor inspiratie opdoen, contacten leggen met bedrijven die deze bijeenkomsten kunnen verzorgen en kun je andere collega’s ontmoeten. De Onderwerpenbeurs kan voor jou als studieclub-, ZLTO of AJK-bestuurder dus zeker toegevoegde waarde hebben.

Inspiratie voor het jaarprogramma

Naast dat ZLTO de Onderwerpenbeurs organiseert, hebben we ook ons eigen aanbod samengesteld voor ondernemersgroepen. Hieronder een overzicht:

Wil je meer weten over het ZLTO-aanbod? Neem dan contact op met de ZLTO Informatielijn, 073 217 33 33 of met de betreffende adviseur.

Vernieuwde studieclubgids!

Dit jaar hebben we een nieuw magazine uitgebracht met daarin de ervaringen van ondernemersgroepen van het afgelopen jaar met daarbij de waardering voor de desbetreffende inleiders. Ook presenteren alle standhouders zich en vind je een standhouderslijst met alle contactgegevens in het magazine.

Standhouders

Werk je bij een bedrijf die graag juist haar aanbod wil presenteren op de Onderwerpenbeurs? Neem dan contact op met Gerard Leenaars voor meer informatie en/of aanmelden voor de eerstvolgende editie van de ZLTO Onderwerpenbeurs.