Nieuw: het Ledenforum

Vanaf nu kun jij als bedrijfslid of medeverantwoordelijk lid actief met ZLTO meedenken over diverse thema's. We hebben op de ZLTO-website een discussieplatform gecreëerd, waar tijdelijk thema's worden opengesteld, om jou zo beter te betrekken.

Het ledenforum stelt leden in staat hun visie over verschillende onderwerpen met elkaar en met ons te delen. ZLTO initieert de discussies, die altijd een tijdelijke levensduur van een aantal weken hebben.

Wat moet je weten

  • Tegelijkertijd kunnen er meerdere discussies openstaan.
  • Een discussie heeft altijd een afgebakend kader met een openingsvraag.
  • Een discussie heeft een vaste moderator (Reinier Enzerink) en een wisselende inhoudelijk specialist en bestuurder die allen deelnemen.
  • Als lid kun je discussies volgen en er aan deelnemen.

De eerste discussies zijn geopend

  • Zoet water: “Wat heb jij als ondernemer nodig om water langer vast te houden en daardoor een bijdrage te leveren aan de zoetwatervoorraad?” Met specialist Johan Elshof en bestuurder Adri Bossers.
  • Zonne-energie: “ZLTO heeft altijd tegen zonnepanelen op boerenland gepleit, om die ruimte te behouden voor boeren. Er komt steeds meer vraag naar zonnepanelen, hoe vind je dat wij hiermee om moeten gaan?” Met specialist Luuk van Wezel en bestuurder Hendrik Hoeksema.
Discussieer mee

Inloggen voor leden

Ga naar www.zlto.nl/ledenforum.

Bekijk onderstaande video met uitleg over inloggen en deelnemen. De gedragsregels vind je op www.zlto.nl/ledenforum-info.

 

Bij vragen kun je contact opnemen met de ZLTO Informatielijn via info@zlto.nl of 073-2173333.

 

Reageren op dit bericht

Voor jou als lid is het mogelijk om te reageren op dit bericht

Inloggen

Gerelateerd nieuws

6
Homepage
115
6
Nieuwsbrief
152