Lid worden!
jt-1211-geiten

Melkgeitenhouderij

De vakgroep LTO Melkgeitenhouderij behartigt de belangen van de LTO leden geitenhouders. Wij doen dit via de regionale organisaties, ZLTO, LLTB en LTO Noord en de lokale afdelingen.

De vakgroep LTO Melkgeitenhouderij bestaat uit een voorzitter (Jos Tolboom) en vertegenwoordigingen uit de regionale LTO-organisaties. Elk vakgroeplid heeft de verantwoordelijkheid voor een bepaald thema. De vakgroep werkt zowel regionaal als landelijk samen met verschillende stakeholders om tot resultaten te komen. Daarbij is de vakgroep eveneens vertegenwoordigd in het Platform Melkgeitenhouderij.

De vakgroep zoekt de dialoog met nationale, provinciale en lokale overheden om ruimte in ondernemerschap mogelijk te maken. Wij vertegenwoordigen onze leden daar en waar belangen aan de orde zijn. Verder organiseren wij lokaal via de afdelingen en regionaal in het ZLTO-gebied tal van ledenbijeenkomsten. Wekelijks worden de leden geïnformeerd via de digitale ZLTO Nieuwsbrief over actuele zaken en standpunten. Ook via de Nieuwe Oogst, website en direct via de mail worden de leden op de hoogte gehouden. Uiteindelijk staat de vakgroep voor alle ZLTO-leden om hun belangen te behartigen.

Feiten over geiten

Heb je een open dag of een bijeenkomst waarbij je graag mensen meer informatie geeft over de melkgeitenhouderij? Dan kun je de folders ‘Feiten over Geiten’ aanvragen, met hierin alle basisinformatie over de melkgeitensector. Download de folder hier.

Stuur een mailtje naar kathelijne.de.wit@zlto.nl met je adresgegevens en het aantal folders dat je wil ontvangen en wij sturen het op.

Producten en diensten

Onze leden vertellen

Sociaal programma

ZLTO is een 'kloppend hart' voor leden en biedt een scala van activiteiten en diensten waarbij het welzijn van leden voorop staat.

Bekijk het aanbod

Documenten

Geitenmelkprijzen

Speciaal voor leden brengen we regelmatig een geitenmelkprijzenvergelijking uit. Om onderstaande documenten te openen dien je in te loggen.

2019

2018

Blogs

Meer blogs

Projecten

Links

Nieuws

Meer nieuws

Agenda

Bekijk de volledige agenda

Melkgeitenhouderij