Header algmeen_landschap2

Verdien je lidmaatschap terug met LTO Ledenvoordeel

Speciaal voor alle leden van ZLTO is er de voordelenwinkel. Via LTO Ledenvoordeel krijg je voordeel op uiteenlopende producten en diensten die passen bij het agrarisch bedrijf. Het voordeel vertaalt zich in een scherpe prijs, betere voorwaarden en goede service.

LTO Ledenvoordeel Helpdesk (002)Ramon Jongepier, Nadia Penners, Bertram Curré

Wij willen het beste aanbod voor jou selecteren en mocht je ergens tegenaanlopen, dan zullen wij er alles aan doen om je te helpen. Met een paar ledenvoordelen is het al mogelijk om je lidmaatschap (gedeeltelijk) terug te verdienen.

Het collectief is onze kracht

LTO Ledenvoordeel maakt zich sterk voor ruim 40.000 agrarische ondernemers die lid zijn van ZLTO, LTO Noord of LLTB. Wij onderhandelen met leveranciers namens en voor alle leden. Zo benutten wij de kracht van het collectief optimaal. Dit resulteert in voordeel voor jou!

Aansluiten op jouw wensen

LTO Ledenvoordeel weet wat er speelt in de sector. Er is regelmatig contact met de vakgroepen, afdelingen en relatiebeheerders van ZLTO. Daarom sluit het ledenvoordeel aanbod goed aan bij de wensen van de boeren en tuinders. Met de aanwezige kennis en ervaring kunnen wij jou goed adviseren en ondersteunen.

 

Bekijk het assortiment

LTO Ledenvoordeel helpdesk

Een vertrouwd adres voor goed advies.

 

Bel gerust met onze adviseurs als je een vraag hebt over LTO Ledenvoordeel. Wij zijn er voor jou om je verder te helpen: 088-88 86 777.

 

Onze helpdesk is bereikbaar: ma t/m vr 8:30 – 17:00 uur

Stuur ons een e-mail

Bereken direct jouw voordeel!

LTO Ledenvoordeel

Hoeveel kan je besparen met LTO Ledenvoordeel?

Bereken het met
de voordeelcalculator!

Mijn voordeel berekenen

Top 5 ledenvoordelen

  1. Energie van Boeren | - 5%
  2. Vraagbundeling Zonnepanelen | -4%
  3. Lyreco kantoor en werkplaatsbenodigdheden | -30%
  4. Diverse verzekeringen | collectieve kortingen
  5. Diesel | -2ct/l