Banner algemeen

Boer of tuinder? Word lid van ZLTO. Juist nu.

Belangenbehartiging dicht bij huis voor elk boerenbedrijf

Ben je boer of tuinder in Zeeland, Noord-Brabant of Zuid-Gelderland? Zoek je iemand die jouw belangen behartigt en bovendien kennis heeft van landbouw, tuinbouw of veehouderij? Zeker in deze tijd is een stevige en collectieve basis waar je op terug kunt vallen voor steun en informatie goud waard. ZLTO helpt jou graag. Samen met liefst 13.000 leden maken we ons hard voor jouw toekomst als boer of tuinder. Of het nu gaat om belangenbehartiging of informatie, we staan voor je klaar. Kortom: alle reden om lid te worden van ZLTO. Juist nu.

Waarom lid worden van ZLTO?

  1. We geven jou een sterke stem in ons lobbyproces en beïnvloeden daarmee – met bewezen succes – de wet- en regelgeving. Zo zetten we ons stevig in voor het beste toekomstperspectief.

  2. Collectief succes. We bundelen jouw krachten met die van alle andere leden voor sterke slagkracht. En het werkt ook andersom: bij collectieve crises kun je vertrouwen op onze hulp.

  3. We werken actief aan een positief imago van en positieve publieke opinie over onze sector. Lid worden is de beste manier om je solidair te tonen met je collega’s.

  4. Advies nodig? Onze experts staan je graag bij met raad en daad en kennen jouw specifieke sector op hun duimpje.

  5. Je ontvangt via LTO Ledenvoordeel korting op producten en diensten. Bovendien houden we je op de hoogte van alles wat er speelt in jouw sector. Dat doen we via Nieuwe Oogst, de ZLTO Informatielijn en bijeenkomsten.

Wat levert het lidmaatschap nog meer op?

. Bedrijfslid Medeverantwoordelijklid Ex-bedrijfslid Agribusinesslid Sympathisant
Bijeenkomsten Op uitnodiging Op uitnodiging Op uitnodiging Op uitnodiging Op uitnodiging
Korting via LTO Ledenvoordeel checkmark.png checkmark.png checkmark.png cross.png cross.png
Informatielijn checkmark.png checkmark.png checkmark.png checkmark.png checkmark.png
Wekelijkse digitale nieuwsbrief checkmark.png checkmark.png Alleen in combinatie met abonnement op Nieuwe Oogst  Alleen in combinatie met abonnement op Nieuwe Oogst  Alleen in combinatie met abonnement op Nieuwe Oogst 
Mogelijkheid bestuursfunctie checkmark.png checkmark.png cross.png cross.png cross.png
Stemrecht checkmark.png checkmark.png cross.png cross.png cross.png
Basiscontributie ZLTO € 117,- n.v.t. € 20,- € 20,- € 20,-
Weekblad Nieuwe Oogst € 125,-  € 125,- (optioneel) € 125,- (optioneel) € 125,- (optioneel) € 125,- (optioneel)
Afdelingscontributie Variabel per afdeling
Contributie per areaal De contributie voor bedrijfsleden wordt berekend op grond van de bedrijfsomvang. Bekijk hier het sectorgrootte-tarief (PDF).  cross.png cross.png cross.png cross.png
  Lid worden Lid worden Lid worden Lid worden Lid worden

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over het lidmaatschap van ZLTO? We beantwoorden je vragen graag! Je kunt ons bellen via onze Informatielijn op 073 217 33 33. We zijn daarop te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

E-mailen mag natuurlijk ook