Vraagbundeling Zonnepanelen | - 4%

Verduurzaming van de agrarische bedrijfsvoering is voor LTO een belangrijk speerpunt. Het benutten van zonne-energie door het plaatsen van zonnepanelen op agrarische gebouwen past hier goed bij. Zonne-energie is namelijk beter voor het milieu dan energie uit aardgas of steenkool. Naast het milieuvriendelijke aspect, bespaart u met het plaatsen van zonnepanelen vaak ook aanzienlijk op uw energierekening.

Gezamenlijk inkopen zonnepanelen

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? Een PV-systeem wordt aangeschaft om 25 jaar lang een mooie opbrengst van te hebben. Daarom is de totale opbrengst die daadwerkelijk wordt gerealiseerd met het PV-systeem uiteindelijk van groter belang dan de investering. Er wordt weliswaar erg op prijs geconcurreerd, maar wordt daarmee niet vaak ingeboet op kwaliteit? En hoe zit het met de garantiebepalingen? Is een leverancier in staat om de beloofde garanties ook na 10 of 20 jaar na te komen? Zijn de onderdelen van de installatie herverzekerd door leveranciers als ondervanging van een mogelijk faillissement? Deze vragen en meer stellen wij aan verschillende marktpartijen. Vervolgens sluiten we voor u de beste deal op basis van collectieve inkoop.

Waarom vraagbundeling zonnepanelen?

LTO Ledenvoordeel heeft een zorgvuldige vergelijking gemaakt tussen diverse leveranciers. Tenten Solar kwam als beste uit de bus komt met de volgende voordelen:

  • Beste prijs kwaliteit/verhouding
  • Betrouwbare leverancier
  • Zelfvoorzienend
  • 100% salderen voor kleinverbruikers
  • SDE+ subsidie voor grootverbruikers
  • Geselecteerde panelen zijn geschikt voor agrarische sector

Over LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel houdt zich bezig met het bieden van voordelen exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Het voordeel bestaat niet alleen uit financieel voordeel maar ook uit service, kwaliteit en gemak. Door samen met 40.000 agrarische ondernemers aangesloten bij LTO in te kopen kunnen we goede condities bedingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat u bij LTO Ledenvoordeel altijd de beste deal heeft. Want naast een scherpe prijs, bent u ook verzekerd van extra service. We gaan voor het beste aanbod en mocht u ergens tegenaan lopen, dan zullen wij er alles aan doen om u te helpen.