Lyreco kantoor en werkplaatsbenodigdheden | - 30%

Lyreco is al bijna 90 jaar leverancier van werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. Je kunt er terecht voor ruim 10.000 artikelen. Denk hierbij aan alle producten op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Catering- & Hygiënische producten, Administratieve producten en Werkplaatsbenodigdheden voor binnen en buiten. Om gebruik te maken van deze korting hoef je jezelf alleen maar te registreren via LTO Ledenvoordeel.

Waarom bij Lyreco bestellen?

Bij Lyreco staat jouw gemak voorop. Je krijgt een vaste contactpersoon, een eigen bezorger, een ruim assortiment, meerdere bestelmogelijkheden en gratis verzending bij bestellingen vanaf € 25,-. Al de verbruiksgoederen bestel je eenvoudig bij Lyreco en ontvang je de volgende werkdag zodat je de deur niet meer uit hoeft. Dit stelt jou als agrarisch ondernemer in staat om je zonder afleiding bezig te houden met jouw werkzaamheden. Bovendien ontvang je 30% korting op je bestellingen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Je hecht veel belang aan de veiligheid van jouw personeel. De grootste oorzaken van werkongevallen zijn: vallen van grote hoogte, machineveiligheid, geraakt worden door vallend gereedschap en aanrijding. Van oordoppen over veiligheidsbrillen naar veiligheidskleding of voetbescherming, Lyreco heeft alles om jouw werknemers te beschermen en jouw werkplaats ongeval vrij te houden. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van veiligheids- en professioneel beschermingsmateriaal.

Maak gebruik van je LTO Ledenvoordeel

Over LTO Ledenvoordeel

LTO Ledenvoordeel houdt zich bezig met het bieden van voordelen exclusief voor leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB. Het voordeel bestaat niet alleen uit financieel voordeel maar ook uit service, kwaliteit en gemak. Door samen met 40.000 agrarische ondernemers aangesloten bij LTO in te kopen kunnen we goede condities bedingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij bij LTO Ledenvoordeel altijd de beste deal hebt. Want naast een scherpe prijs, ben je ook verzekerd van extra service. We gaan voor het beste aanbod en mocht je ergens tegenaan lopen, dan zullen wij er alles aan doen om je te helpen.